23 de gener del 2015

L’Ametlla de Mar inaugura el parc de Bon Repòs i aconsegueix ser Destinació Turística Esportiva



L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, és l’encarregada d’inaugurar aquest dissabte les obres del parc del Bon Repòs, que l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va iniciar al febrer del 2012 amb una inversió global de més de 400.000 euros i actuant sobre més d’una hectàrea de terrenys. En una primera fase, es va habilitar l’espai de l’Oficina de Turisme i la seu de l’àrea municipal de Turisme, a més d’una zona de jocs infantils i una pista esportiva. En la segona fase s’ha actuat sobre més de 6.300 metres quadrats, i ha suposat la finalització definitiva del parc, amb una zona enjardinada de 3.350 metres quadres. A més, el parc disposa també d’un gran espai multifuncional i polivalent de 638 metres quadrats, que s’ha habilitat per poder celebrar qualsevol acte públic.

El parc del Bon Repòs és un dels projectes històrics per a l’Ametlla de Mar, ja que suposa la recuperació d’un gran espai verd a l’entrada de la població, perquè en puga gaudir tothom. Així ho ha volgut remarcar aquest divendres l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí, qui ha recordat que un espai que abans era privat ara ja serà públic i per a tothom.

En la mateixa entrevist a Canal 21 Ebre, Martí ha repassat altres obres que l’Ametlla de Mar té en marxa, com ara els treballs al carrer de l’Àngel i la plaça del Canó, a la llacuna de l’Estany Tort i també al port pesquer de la població. De la mateixa manera, l’alcalde ha destacat que les obres de la comissaria dels Mossos d’Esquadra segueixen el calendari previst, i que podrien estar enllestides en un parell de mesos. Amb tot, l’anunci més important que ha fet Martí és que l’Ametlla de Mar ha aconseguit la certificació de destinació turística esportiva. L’Ametlla de Mar és el segon municipi ebrenc que aconsegueix aquesta distinció, després d’Amposta.

En aquest sentit, Martí ha afirmat que la certificació de destinació turística esportiva ha de suposar un impuls molt important per a l’economia de l’Ametlla de Mar, on ja hi ha 14 empreses especialitzades en el turisme nàutic.

A banda, Martí ha explicat que el proper dilluns tenen previst aprovar el pressupost municipal per al 2015, uns comptes que prioritzaran les polítiques socials i les millores a la via pública, tant del nucli urbà com de les urbanitzacions de l’Ametlla de Mar. / Imatge La Cala RTV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta