23 de gener de 2015

L'oposició tomba el pressupost del govern en minoria de CiU a Sant Carles de la RàpitaSANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Els vots en contra del PSC, ERC, Ebrencs Independents i els dos regidors no adscrits, van impedir aquest dijous al vespre l’aprovació del pressupost municipal de 2015 de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita. El govern minoria de CiU va presentar un pressupost que ascendia a 11,2 milions d’euros, i que l’oposició va tombar per una qüestió de formes. Els grups de l’oposició i els dos regidors no adscrits van retreure a l’alcalde, Joan Martin Masdéu, que no hagués obert un procés de diàleg amb els grups de l’oposició prèviament a l’aprovació del pressupost.

En resposta a les crítiques de l’oposició, l’alcalde rapitenc va assegurar que havia contactat amb els diferents grups i regidors no adscrits per correu electrònic el passat 23 de desembre, fent-los arribar un esborrany del pressupost i comunicant-los la seua disposició a rebre les aportacions dels diferents grups. Segons Masdéu, no va obtenir cap resposta al respecte, per la qual cosa en el ple va retreure a l’oposició que ja tenien presa prèviament la “decisió política” de votar-hi en contra.

Ara, el govern municipal de CiU té previst recórrer a la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local i aprovar el pressupost en una Junta de Govern, tal i com permet aquesta llei.

Aquesta és la segona vegada en l’actual mandat municipal que l’oposició tomba l’aprovació del pressupost de l’Ajuntament rapitenc, com ja va passar amb la proposta pressupostària del 2013, la qual va ser aprovada la segona vegada que es va portar a debat. El 2014, el consistori rapitenc va decidir prorrogar el pressupost de l’any anterior. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta