21 de desembre del 2015

Una exposició busca enfortir els vincles entre els pobles i la gent del Montsià



SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).- La biblioteca municipal Francesc Balagué de Sant Jaume d’Enveja acull fins al proper 24 de gener l’exposició 'El Montsià. Pobles i gent, paisatges i cultura'. L’objectiu fonamental de l’exposició és enfortir el sentiment de pertinença al propi municipi i a la pròpia comarca, i en particular donar a conèixer els diferents municipis que conformen la comarca del Montsià al públic que la visiti. Amb aquesta finalitat cada municipi està representat en l’exposició per un plafó on podem veure vàries imatges significatives de cada localitat i on hi figuren dos textos, escrits per escriptors o periodistes de cada municipi. En el primer text se’ns parla de la població i en el segon text dels seus habitants. El coordinador-tècnic del Museu de les Terres de l’Ebre, Toni Cartes, ha explicat que l’exposició també mostra el caràcter de la gent dels pobles del Montsià i com es veuen ells mateixos.

En la inauguració de l’exposició a Sant Jaume d’Enveja, Cartes es va referir al cas concret d’aquest municipi del Delta de l’Ebre. Els textos de la història i la gent de Sant Jaume els ha redactat Víctor Porres. L’exposició està organitzada per l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i el Consell Comarcal del Montsià. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta