17 de febrer del 2015

Manel Ferré confirma que repetirà com a candidat de CiU per afrontar un últim mandat a Amposta



AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha confirmat aquest dimarts que optarà a la reelecció com a candidat de Convergència i Unió (CiU) a la capital del Montsià. Així ho ha avançat Ferré durant una entrevista a Canal 21 Ebre, tot assenyalant que aquest mateix dijous preveu validar la seua candidatura en l’assemblea local de la federació. Ferré ha afirmat que li agradaria tornar a liderar el creixement de la ciutat d’Amposta i poder acabar tot el que va començar fa vuit anys. De fet, l’actual alcalde ha remarcat que el municipi té projectes molt ambiciosos per al proper mandat, perquè Amposta té vocació d’esdevenir una ciutat de referència en molts dels àmbits, per a la resta del territori.

En aquest sentit, Ferré ha afegit que hi ha diversos projectes que estan madurant des de fa temps, com la construcció d’un complex sociosanitari al voltant de la nova residència per a la gent gran, o bé ampliar les instal·lacions esportives d’Amposta. Segons l’alcalde, en el proper mandat aquest projectes acabaran de madurar, i un total de 12 anys seran “més que suficients” per acabar de completar el seu projecte polític. Ferré ha parlat de convertir Amposta en una “capital prestadora de serveis” i en “la ciutat esportiva per excel·lència” al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

D’altra banda, Ferré ha volgut explicar com afrontarà la propera campanya electoral, tenint en compte els moviments que fan els seus contrincants polítics. L’alcalde ha dit que intenta abstraure’s de les polèmiques i de les denúncies, i ha acusat els partits de l’oposició de no plantejar propostes ni programa de govern. Segons Ferré, l’únic punt del programa del PSC, ERC i ICV és enderrocar el govern de CiU per implantar “el tripartit” a Amposta. Tall de veu de Manel Ferré, alcalde d’Amposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta