17 de febrer del 2015

Un veí de Tortosa amb un infart 'estrena' l'horari nocturn del servei d'hemodinàmica del Joan XXIII de Tarragona


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Hospital Joan XXIII de Tarragona ha atès una urgència en la primera nit d'obertura del servei d'hemodinàmica durant les 24 hores de dia. Ha estat un home, veí de Tortosa, que s'ha derivat al centre de Tarragona amb un codi infart i al qual se li ha practicat posteriorment, amb èxit, una angioplàstia. La posada en marxa d'aquest servei al centre tarragoní, donant servei també entre les vuit del vespre i les vuit del matí, ha estalviat en aquest cas prop d'una hora de desplaçament en ambulància fins a Barcelona.

El director dels serveis territorials de Salut a les Terres de l'Ebre, Albert Gómez, ha celebrat l'obertura del servei i el fet que hagi pogut atendre ja el primer cas de les Terres de l'Ebre, situades a gairebé dues hores de camí amb ambulància dels centres habilitats de Barcelona. "Ara, el territori s'ha transformat al tenir el dispositiu assistencial que permet atendre casos d'infart que requereixen una repermeabilització, una angioplàstia primària. Ho tenim a una hora", ha explicat Gómez.

Segons Salut, anualment el nombre de casos com el d'aquest primer pacient, al qual se li ha practica l'angioplàstia, és d'un centenar a l'any. "En aquestes dotze hores, de vuit de la tarda a vuit del matí, s'espera atendre un cas cada tres dies", ha resumit Gómez, tot remarcant que el territori "més beneficiat", en aquest sentit, per la posada en marxa del servei seran les Terres de l'Ebre. Als hospitals Arnau de Vilanova de Lleida i Josep Trueta de Girona, on també han estrenat l'ampliació horària de l'hemodinàmica aquest dilluns, no s'ha hagut d'atendre cap cas./ ACN

3 comentaris:

  1. Senyor director dels serveis territorials de Salut de les Terres de l'Ebre, Albert Gómez, per mi com si atén un cas cada tres anys, suposo que estarem d'acord en què una vida humana no té preu.

    Com a contribuent no m'importa pagar impostos per tenir oberts 24 hores aquests tipus de serveis, i per descomptat que desitjo que no tinguin mai feina si és possible. Ara si em pregunta que penso de pagar impostos per pagar el seu sou com a director dels serveis territorials, càrrec polític que ocupa gràcies a la dedocràcia del seu partit, suposo que pot arribar a deduir amb absoluta certesa el que penso... No a la destrucció de l'Institut Català de la Salut (ICS) que està duent a terme CiU amb el beneplàcit d'ERC!!! Agustí Chavarría Mtnez. Infermer i secretari general de la UGT de l'Hospital Universitari de Bellvitge

    ResponElimina
  2. Senyor director dels serveis territorials de Salut de les Terres de l'Ebre, Albert Gómez, per mi com si atén un cas cada tres anys, suposo que estarem d'acord en què una vida humana no té preu.

    Com a contribuent no m'importa pagar impostos per tenir oberts 24 hores aquests tipus de serveis, i per descomptat que desitjo que no tinguin mai feina si és possible.
    Ara si em pregunta que penso de pagar impostos per pagar el seu sou com a director dels serveis territorials, càrrec polític que ocupa gràcies a la dedocràcia del seu partit, suposo que pot arribar a deduir amb absoluta certesa el que penso...
    No a la destrucció de l'Institut Català de la Salut (ICS) que està duent a terme CiU amb el beneplàcit d'ERC!!!

    ResponElimina
  3. Senyor director dels serveis territorials de Salut de les Terres de l'Ebre, Albert Gómez, per mi com si atén un cas cada tres anys, suposo que estarem d'acord en què una vida humana no té preu.
    Com a contribuent no m'importa pagar impostos per tenir oberts 24 hores aquests tipus de serveis, i per descomptat que desitjo que no tinguin mai feina si és possible.
    Ara si em pregunta que penso de pagar impostos per pagar el seu sou com a director dels serveis territorials, càrrec polític que ocupa gràcies a la dedocràcia del seu partit, suposo que pot arribar a deduir amb absoluta certesa el que penso...
    Un català contrari a la destrucció de l'Institut Català de la Salut (ICS) que està duent a terme CiU amb el beneplàcit d'ERC!!!
    Un

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta