26 de març del 2015

Bladé confirma l’obertura del tanatori de Móra la Nova en pocs dies



MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- L’alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, ha confirmat aquest dijous que és qüestió de “pocs dies” que puga obrir portes el nou tanatori municipal, després de més d’un any amb les obres acabades. La Funerària Mena podrà obrir les portes del nou tanatori després de mesos d’entrebancs judicials i urbanístics, arran dels recursos i denúncies que va interposar l’altra empresa que volia gestionar l’equipament, la funerària Priorat-Ribera-Terra Alta. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Bladé ha assumit que l’Ajuntament ha comès alguns errors, però ha deixat clar que en cap moment s’ha enganyat la població, tot rebutjant les crítiques dels grups d’Esquerra i del PSC. L’alcalde ha afegit que en les obres i adjudicació del tanatori sempre han seguit el procediment reglat, a partir dels informes dels serveis tècnics municipals.

Segons Bladé, algun dels partits de l’oposició va ser “imprudent” a l’hora de qüestionar el paper de l’Ajuntament en la polèmica pel tanatori. De fet, l’alcalde i candidat de CiU a la reelecció no s’ha mossegat la llengua a l’hora de rebatre algunes de les propostes dels nous candidats d’Esquerra i del PSC, com la necessitat d’aprofitar el riu Ebre com a actiu turístic. Bladé els ha demanat que hi hagi una campanya electoral “neta i explicativa”, on es respecti la veritat. De fet, el candidat de CiU ha posat sobre la taula l’existència d’un pacte entre ERC i el PSC per canviar el govern de Móra la Nova.

Finalment, Bladé ha afirmat que la candidatura de CiU tindrà molta renovació, tot i que també buscarà un cert equilibri amb els membres de l’actual equip de govern i amb persones que tinguen una certa experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta