4 de març del 2015

ICV porta al Parlament i al Congrés dels Diputats la gratuïtat del tram ebrenc de l'AP-7



TORTOSA (Baix Ebre).- El coordinador territorial d'ICV a les Terres de l'Ebre, Jordi Jordan, ha anunciat aquest dimecres que el seu grup ha portat al Parlament la demanda de gratuïtat de l'AP-7 als governs català i espanyol. La proposta arriba després de les cinc morts registrades durant el 2015, i també després de la reivindicació de la Federació de Veïns de Tortosa. El grup parlamentari d'ICV-EUiA al Parlament ha registrat una proposta de resolució on s'exigeix al Govern de Catalunya que faci força perquè el govern de l'Estat autoritzi la gratuïtat de l'autopista AP-7 al seu pas per les Terres de l'Ebre fins que no s'hagi construït la nova autopista A7, que "és un forat entre Castelló i Tarragona, marginant les nostres comarques des de fa massa temps".

Jordi Jordan ha explicat que "demà mateix també registrarem la mateixa proposta al Congrés dels Diputats per fer la demanda directament al govern de l'Estat, però el govern de la Generalitat també s'ha de mullar en defensar el nostre territori com ho fa en altres comarques catalanes". Les dos propostes de resolució, que hauran de ser votades per tots els partits catalans i espanyols, responen a la demanda efectuada per la Federació de Veïns de Tortosa, arran de la mort de dos ciutadans de Tortosa, la setmana passada, "per culpa del mal estat de la xarxa viària". En el que va de l'any, recorden des d'ICV, hi ha hagut cinc morts en el tram ebrenc de l'AP-7./ Imatge Jordi Jordan, a Twitter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta