5 de març del 2015

Panisello defensa Tortosasport i diu que les noves piscines s’adjudicaran després d’eleccions



TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor d’Esports de Tortosa, Pere Panisello, ha afirmat aquest dijous que està segur que el nou complex de piscines té viabilitat econòmica i que tirarà endavant. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Panisello ha recordat els entrebancs de tipus financer que van provocar la fallida del projecte anterior, i que després la voluntat de l’alcalde ha estat consensuar les noves piscines amb els grups de l’oposició. En aquest sentit, el regidor ha assenyalat que la proposta que va fer el PSC era inviable i no donava resposta a les necessitats de Tortosa. Segons Panisello, el nou projecte està pràcticament acabat i consensuat, i s’estan ultimant els detalls administratius i el plec de clàusules per poder convocar el concurs públic. Això sí, el regidor ha reiterat que el que no farà Ferran Bel és adjudicar les obres abans de les municipals, per deixar el camí obert a possibles canvis si després del 24 de maig hi ha un altre govern a l’Ajuntament.

En la mateixa entrevista, Panisello ha rebutjat les declaracions que dimecres feia el portaveu i candidat del PSC, Enric Roig, en el sentit que caldria reformular l’empresa municipal Tortosasport. Així, el regidor d’Esports ha afirmat que això no té cap sentit, perquè Tortosasport és la que haurà de gestionar les futures piscines i els nous equipaments esportius. De fet, Panisello ha dit que no pensen externalitzar la gestió a través d’una empresa de serveis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta