5 de març del 2015

Tortosa comença les obres d'ampliació del Camí del Mig, que tindrà carril bici i una vorera


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha iniciat les obres d'ampliació i millora del Camí del Mig, en el tram comprès entre el Grup el Temple i el pont del Mil·lenari. Es tracta d'un vial que suporta molt de trànsit, malgrat que és molt estret i el paviment presenta importants mancances. L'actuació iniciada preveu ampliar en 5 metres l'amplada actual de 5,25 metres, per generar dos carrils de circulació per on puguin transitar vehicles de grans dimensions sense les dificultats que tenen actualment en els encreuaments.

L'obra inclou també la creació d'un carril bici i una vorera. Al llarg de tot el tram s'instal·laran 13 lluminàries i s'arranjarà l'espai que connecta amb el pont del Mil·lenari, amb enjardinament i la instal·lació d'una columna amb sis projectors de llum. La superfície total que es pavimentarà és de 3.787 metres quadrats. L'obra s'ha adjudicat a l'empresa Urcotex per un import de 127.655 euros. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat de la regidora de barri, Esther Vidal, i de representants de l'associació de veïns, ha presentat aquest dijous a la tarda els detalls de l'obra.

Aquesta obra complementa l'actuació duta a terme per l'Ajuntament de Tortosa al Grup el Temple quant a ordenació d'aparcaments i circulació de vehicles. A partir d'ara, quedarà prohibit el trànsit de vehicles de gran tonatge per dins del barri, i estaran obligats a fer-ho pel Camí del Mig. Aquesta era una vella reinvindicació dels veïns, que ha de permetre millorar la seva qualitat de vida i pacificar el trànsit al barri.

A més, l'alcalde ha agraït la col·laboració dels propietaris de les finques per la cessió gratuïta dels terrenys, que mantenen els drets urbanístics sobre la matriu de les propietats, fet que permetrà la important ampliació del vial. El president de l'associació de veïns, Joan Quevedo, ha destacat la millora de seguretat de tots els usuaris del camí, tant vianants com ciclistes i conductors./ Imatge Ajuntament de Tortosa.

1 comentari:

  1. ...la verdad que era una cosa super necesaria para aquel sector, pero estimo que sera poco ancho, ¿habria de haber aceras?..., pienso yo...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta