13 d’abril del 2015

L’alcaldessa de la Sénia reivindica la construcció del tram ebrenc de l’autovia A-7, estratègica per al municipi



LA SÉNIA (Montsià).- Marutxi Ballester ha tornat a reclamar aquest dilluns la construcció del tram ebrenc de l’autovia A-7, una carretera que consideren fonamental per impulsar la indústria i el comerç de la Sénia. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcaldessa ha recordat la Sénia no té connexió ferroviària, i que necessita l’autovia de l’interior perquè el sector del moble i les altres indústries i comerços del municipi estiguen connectats per una via ràpida. Ballester ha fet aquestes declaracions després que el diputat del PP, Joan Bertomeu, apuntés divendres la possibilitat de no construir l’A-7 a les Terres de l’Ebre, tenint en compte que el govern de l’Estat té previst eliminar els peatges de l’autopista. En aquest sentit, l’alcaldessa ha explicat que l’any passat va prendre la iniciativa de demanar al delegat de la Generalitat que els ajuntaments afectats reclamessin la construcció de l’autovia o bé l’alliberament dels peatges de l’autopista AP-7 fins que no estiguen acabades aquestes obres.

En la mateixa entrevista, Ballester ha detallat els motius que l’han portat a no presentar-se a les eleccions municipals del 24 de maig, i a cedir el primer lloc de la candidatura Futur per la Sénia a l’actual primer tinent d’alcalde, Joan Moisés. Ballester ha dit que vuit anys de dedicació al consistori són suficients, i que pot marxar tranquil·la perquè el projecte de Futur per la Sénia té relleu generacional. Tot i així, Ballester ha afirmat que seguirà col·laborant amb l’Ajuntament en diversos àmbits de dinamització econòmica, si Futur per la Sénia guanya les eleccions.

L’alcaldessa de la Sénia ha fet un repàs de l’acció del govern municipal en aquest mandat, un període marcat per la crisi econòmica i els reptes del sector del moble. També pel fet d’haver de governar dos anys en minoria, després que es va trencar el pacte amb CiU. Segons Ballester, aquestes tornaran a ser unes municipals molt disputades, previsiblement amb sis llistes electorals. L’alcaldessa espera que Futur per la Sénia puga obtenir la majoria suficient per formar un govern estable, tot i que s’ha tornat a mostrar partidària d’un govern d’unitat.

1 comentari:

  1. ...si, si señora, tiene toda la razon, pero los pepes de la zona (fieles vasallos -por no decirles "lameculos"- de sus QUefes de los madriles), han decidido no hacerla, porque en 2020, la autopista dejara de ser de "peaje" -si no se sacan del sobaco hacer otro tramito nuevo (de autopista) y prorrogar por otros tantos tropecientos años el peaje de nuestra autopista- y nuestras tierras pagando religiosamente si no queremos dejar la piel por los puntos negros de la 340...¿verdad Gutijaume, que tengo algo de razon?...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta