13 d’abril del 2015

Miró (PSC) presenta una candidatura per 'guanyar les eleccions i governar Amposta'



AMPOSTA(Montsià).- El candidat del PSC d’Amposta, Francesc Miró, ha presentat aquest dilluns una llista renovada, integrada per gent jove però també per persones amb experiència al món local, per aconseguir el “canvi seré” que assegura que necessita la ciutat. Miró ha escollit com a número 2 la politòloga Anna Tomàs, mentre que el número 3 i 4 l’ocupen Joan Castellano, actual regidor a l’Ajuntament d’Amposta, i l'exdiputada socialista Lluïssa Lizárraga. Miró ha dit que es presenta a les eleccions del mes de maig “amb una llista guanyadora, pensada per governar”. Tanca la llista l'actual portaveu del PSC d'Amposta, Antoni Espanya.

Miró ha destacat que en els 10 primers llocs de la llista hi ha sis persones que no havien format part de la candidatura del PSC en anteriors ocasions, mentre que entre els cinc primers llocs hi ha quatre persones amb experiència en el món local. Jenni Facerias, Charo Zaragoza o Marcel Espanya ocupen els següents números 5, 6 i 7.

Miró ha volgut presentar la seva candidatura davant de l’antic edifici del col·legi Sagrat Cor, al costat del mercat. Un edifici que els socialistes volen que passi a ser de titularitat municipal per rehabilitar-lo i convertir-lo en un centre de serveis a la ciutadania. Altres propostes de la candidatura del PSC d’Amposta són la creació d’una oficina d’atenció a les persones, destinar 500.000 euros anuals per a plans d’ocupació municipals o rebaixar des del primer any un 10% l’IBI, per arribar en quatre anys al 20%. / Via Canal 21 Ebre

CANDIDATURA DEL PSC D'AMPOSTA

1. Francesc Miró. 2. Anna Tomàs. 3. Joan Castellano. 4. Lluïsa Lizárraga. 5. Jenni Facerias. 6. Charo Zaragoza. 7 Marcel Espanya. 8. Neus Marques. 9. Ambiorix Ribera. 10. Joan Cercós. 11. Júlia Idiarte. 12. Martí Gavaldà. 13. Pedro Castillo. 14. Dionisio Cano. 15. Carme Carnicero. 16 Judit Ventura. 17. Joan Piñol. 18. Amadea Ferreres. 19. Cristina Alexandrina Bejinaru. 20. Copèrnic Betoret. 21. Antoni Espanya. 22. Manolita Zaragoza. 23. Júlia Gil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta