13 d’abril del 2015

Naix la colla Castellers de Tortosa, que vestirà amb camisa negra



TORTOSA (Baix Ebre).- Tortosa s’ha sumat a l’expansió del fet casteller a les Terres de l’Ebre. Un grup d’aficionats al món dels castells de la ciutat i també gent vinguda d’altres colles del territori han decidit formar els Castellers de Tortosa. Els Castellers de Tortosa assagen cada dimarts i divendres al vespre al pavelló firal de Remolins. De moment, ja han fet algun assaig al carrer i treballen per tancar un calendari i donar-se a conèixer públicament. La colla està treballant en la gamma bàsica de sis i la torre, amb l’objectiu de consolidar el pilar de quatre. Quant el vestuari, la colla ha decidit portar la camisa negra.

Actualment, ja són més de 50 les persones que formen aquesta colla castellera, que tot i que fa poques setmanes que s’ha format de manera oficial, realitza tallers castellers des del passat mes d’octubre. El cap de colla, Cristian Dasi, ha explicat com va sorgir la iniciativa i la bona rebuda que ha tingut./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta