12 d’abril del 2015

Som Tortosa (Podem) presentarà Maria Merino Sanjuán com a candidata a l'alcaldia


TORTOSA (Baix Ebre).- La professora Maria Merino Sanjuán, de 45 anys, serà la candidata de Som Tortosa, l'agrupació d'electors amb què el cercle Podem de Tortosa concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig. Per tant, serà la única candidata a les municipals tortosines, ja que la resta de partits tenen homes com a caps de llista. Merino és enginyera en Telecomunicacions, i ha treballat en diversos projectes europeus, tot i que actualment és professora de l'institut Montsià d'Amposta. La cap de llista de Som Tortosa és membre del col·lectiu Me Moc en Bici, a més de violoncelista en l'Orquestra Simfònica de les Terres de l'Ebre, a més de secretària de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) del Conservatori de Música de Tortosa.

D'altra banda, la número 2 de la candidatura de Som Tortosa serà una altra dona, Marga Abelló Giner, de 41 anys i responsable d'una coneguda botiga de bicicletes a la capital del Baix Ebre, L'Esplai Ciclista. El tercer de la llista serà Toni Garcia Liñán, de 58 anys, restaurador i activista del nucli antic de Tortosa, a més de propietari de la Tasca Bohèmia.

Des de Podem Tortosa han volgut destacar que són l'única formació política que ha fet primàries obertes a tothom per poder designar la seua cap de llista. L'elecció de la candidata es va fer aquest 11 d'abril durant una reunió en un restaurant del carrer Marquès de Bellet, davant del parc municipal. La candidatura ciutadana Som Tortosa, impulsada per Podem, ja ha aconseguit les 500 signatures que necessitava per a presentar-se com a agrupació d'electors, però han explicat que seguiran recollint signatures durant tota aquesta setmana./ Imatge Som Tortosa

1 comentari:

  1. Por fin !!!! Una dona a Tortosa no me lopuedo creer?se acabo el caciquismo aTortosa. Estos de Podemos no se si son unos cachondos o unos ilusos ,pero al menos son un chorro de agua fresca en este desierto tortosi.Andevant amics.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta