10 d’abril del 2015

Víctor Ferrando (CiU) presenta una candidatura jove i amb experiència a l'EMD de Jesús



JESÚS (Baix Ebre).- El president de l’EMD de Jesús, Pere Panisello, va fer balanç dels seus 27 anys al capdavant del govern del poble, en el transcurs d’una conferència que va pronunciar aquest dijous al vespre, davant un nombrós públic de militants, amics i simpatitzants. Un acte en què també es va presentar públicament el seu substitut al capdavant de la llista de CiU, Víctor Ferrando, i l’equip que l’acompanyarà en la candidatura a les properes municipals. Una llista formada per dos regidors de l’actual equip de govern, i quatre noves incorporacions, entre els quals dos independents. Tanquen la llista Dolors Queralt, número 6 de la candidatura de Ferran Bel a Tortosa, i el mateix Pere Panisello.

Ferrando ha afirmat que es tracta d’una candidatura formada per gent jove, que combina experiència política i en l’àmbit social, i amb ganes de treballar pel poble. Així, els números 2 i 3 són pels regidors Susanna Gómez i Jordi Brull, el número 4 per la independent Eva Marro, el 5 per Josep Pere Puig, el 6 per Mònica Sales, i el 7 pel també independent Manu Juárez. Per la seva part, el president de l’EMD de Jesús, Pere Panisello, ha destacat l’experiència de Víctor Ferrando amb 13 anys de govern a l’EMD i s’ha mostrat convençut de la seva capacitat per presidir l’EMD. També es va mostrar molt content i emocionat pel suport rebut en l’acte de balanç dels seus 27 anys en la primera línia de la política municipal. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta