8 d’abril del 2015

Unió d’esforços pel difondre el telèfon per a les víctimes de violència masclista a les Terres de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- L'Institut Català de les Dones (ICD) ha formalitzat aquest dimecres diversos acords de col·laboració per a la divulgació de la línia telefònica d'atenció a les dones en situació de violència masclista. En concret, s'ha signat un conveni amb la Cambra de Comerç de Tortosa, i un altre amb els ajuntaments de Tortosa i Amposta i els quatre consells comarcals de les Terres de l'Ebre. La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montse Gatell, ha explicat que l'objectiu és donar a conèixer un dels serveis que es presten des de l'ICD, com és l'atenció telefònica gratuïta i confidencial a través del 900900120.

Tot i que la línia funciona des de fa tretze anys, han detectat que encara és desconeguda per moltes dones. La presidenta de l'Institut Català de les Dones ha remarcat que també poden trucar terceres persones que tinguin dubtes o sospites sobre algun cas de violència masclista. Durant l'any passat, la línia 900900120 van rebre 95 trucades des de les Terres de l'Ebre. D’aquestes, 59 procedien del Baix Ebre, 25 del Montsià, 9 de la Ribera d’Ebre i 2 de la Terra Alta. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta