8 d’abril del 2015

Ferran Bel presenta la candidatura de CiU a Tortosa, amb quatre baixes en l'actual equip de govern



TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa i candidat de CiU a la reelecció, Ferran Bel, ha presentat aquest dimecres l'equip que l'acompanyarà a les eleccions municipals del 24 de maig. És una llista clarament continuïsta, ja que dels dotze regidors actuals -CiU ha governat aquest mandat amb majoria absoluta- només hi ha quatre baixes. Són Pere Panisello, l'actual tercer tinent d'alcalde i regidor d'Esports, que ja va dir que deixava la primera línia de la política municipal, i també la presidència de l'EMD de Jesús. També les regidores Esther Vidal i Bea Viñuela, regidores de Seguretat i de Medi Ambient. Però la gran sorpresa és l'adéu de Matilde Villarroya, setena tinent d'alcalde i regidora d'Hisenda, Personal i Noves Tecnologies.

En els cinc primers llocs hi ha actuals regidors, i la primera cara nova està en la posició número 6, amb Dolors Queralt, fins ara regidora de Cultura a l'EMD de Jesús i expresidenta d'Òmnium a les Terres de l'Ebre. Però la de CiU és una candidatura sense grans sorpreses, ja que el número 2 es manté per l'actual primera tinent alcalde i regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé. La segueixen Anna Algueró (3), regidora de Serveis Socials; Emili Lehmann (4), representant d'Unió i actual regidor de Promoció Econòmica; i Domingo Tomàs (5), actual regidor de Serveis i de Festes.

Després de Queralt, en els números 7, 8 i 9 hi ha tres regidors actuals: Joaquim del Pino, Alfredo Ferré i Rosa Cid. La segona cara nova està en la posició número 10, i és l'actual president de l'EMD de Bítem, Josep Cugat. Tot seguit hi ha dues noves incorporacions: el politòleg Aitor Pérez, vicepresident d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre, i Roger Pedret, graduat en Administració i Direcció d'Empreses, de 26 i 25 anys respectivament.

El lloc 13 és per Maria Ardit, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques; el 14 per Àngel March, que és regidor a l'EMD de Campredó i també nou candidat de CiU en aquest poble, després que Joan Sanahuja també ha decidit deixar la primera línia política.

El 15 de CiU a Tortosa és per a Lídia Saura, secretària a la Federació Catalana de Futbol de les Terres de l'Ebre. Els segueixen: José Antonio Estíbalez (16), alcalde pedani de Vinallop; Pau Cladelles (17), de 22 anys i estudiant de doble grau en Dret i Ciències Polítiques i de l'Administració; Esther Vidal (18), actual regidora de Seguretat i alcaldessa pedània dels Reguers; Víctor Ferrando (19), regidor a l'EMD de Jesús i nou candidat de CiU; i Bea Viñuela (20), actual regidora de Medi Ambient. Tanca la llista de CiU Pere Panisello (21), fins ara president de l'EMD de Jesús i actual regidor d'Esports, que abandona la política municipal.

Bel s'ha mostrat "molt satisfet" d'encapçalar aquesta candidatura, de qui ha destacat que s'incorporen gent amb "solvència contrastada" com Josep Cugat o Dolors Queralt, i joves com Aitor Pérez, Roger Pedret, Maria Ardit o Pau Cladelles "per poder tenir pedrera de cara a un futur". El candidat de CiU ha dit que la seua llista té la peculiaritat de ser "transversal" perquè cobreix els diferents àmbits territorials i sectorials. La candidatura va ser aprovada aquest dimarts a la nit en assemblea conjunta de CDC i UDC a Tortosa. Sobre el programa, l'alcalde ha explicat que preveuen presentar-lo abans de Sant Jordi i que, tot i que el tenen perfilat, volen acabar-lo de tancar després de les trobades que comencen aquest dijous als diferents barris i pobles de la ciutat. / Imatges ACN

LLISTA DE CIU A TORTOSA

1. Ferran Bel
2. Meritxell Roigé
3. Anna Algueró
4. Emili Lehmann
5. Domingo Tomàs
6. Dolors Queralt
7. Joaquim del Pino
8. Alfredo Ferré
9. Rosa Cid
10. Josep Cugat
11. Aitor Pérez Codorniu
12. Roger Pedret
13. Maria Ardit
14. Àngel March
15. Lídia Saura
16. José Antonio Estíbalez
17. Pau Cladelles
18. Esther Vidal
19. Víctor Ferrando
20. Bea Viñuela
21. Pere Panisello


1 comentari:

  1. Mare quina peresa que fan esta gent...Bel sense soltar la trona, la guardia pretoriana de sempre (Meritxell, Domingo Tomas, Lehmann..), continuisme tortosinista de sempre (Bel, Anna Algueró, Cid...), alguna sorpresa com la marxa de MAtilde Vilarroya, la jubilació de "Pataqueta" (suposem que daurada...) i la pujada de nous cadells (Aitor Pérez,Pedret...) alguns dels quals aspiren a poder viure de la "sopa boba" del politiqueig com alguns dels seus padrins...en fi, l'altra vegada van vendre les piscines i zona de marxa al pont del tren, ara ponts en ales i consulta per al monument...i natros com tontos a tornar a donar-los la majoria...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta