26 de maig del 2015

Bel afirma que parlarà amb totes les forces per assolir un acord de govern 'estable'

 

TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde en funcions de Tortosa, el convergent Ferran Bel, ha avançat la seva voluntat de formar un “govern estable” que es mantingui durant quatre anys i que permeti donar continuïtat al projecte iniciat ara fa vuit anys. CiU ha perdut la majoria absoluta a Tortosa però ha estat la força més votada amb vuit regidors. La nit electoral Bel ja va avançar que es posaria en contacte amb ERC, com a segona força més votada, per tal d’iniciar converses, però ha deixat clar que parlarà amb totes les forces i que intentarà arribar a un acord el més aviat possible.

En aquesta línia, Bel ha apuntat que la seva prioritat no és governar en minoria, ja que considera que és bo per la ciutat que hi hagi una “direcció clara” i amb voluntat de continuïtat al llarg de tot el mandat. Quant als motius que explicarien el descens de CiU a Tortosa, Bel ha dit que la seva candidatura també s’ha vist afectada per la conjuntura global que afecta el partit a tot Catalunya, tot deixant clar que a diferència d’altres formacions, no ha “amagat” la marca Convergència i Unió.

També ha reconegut que hi ha votants de CiU que diumenge no van participar en els comicis, mentre que el fet que s’hagin presentat noves candidatures i s’hagin ofert més opcions ha portat nous votants a la ciutat. Amb tot, Bel ha volgut remarcar que CiU va guanyar al 90% de les taules electorals del municipi, així com a tots els pobles, excepte Campredó, on ho va fer ERC. Així, l’alcalde en funcions de Tortosa ha dit sentir-se recolzat per la ciutadania./ Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta