22 de maig del 2015

Bel aposta per impulsar l'economia des del comerç, els plans d'ocupació i les fires a Tortosa

 

TORTOSA (Baix Ebre).- CiU de Tortosa ha acabat la campanya explicant les línies del seu programa econòmic. El candidat i alcalde Ferran Bel ha apuntat que se seguirà facilitant i assessorant l'emprenedoria, es donarà suport al comerç de proximitat amb noves zones per a vianants i la millora dels aparcaments al centre. Bel també ha dit que es facilitarà la implantació de nova indústria, tot detallant les millores realitzades al polígon Catalunya Sud. Bel també ha dit que es crearan llocs de treball a partir de plans d'ocupació municipal per a les persones en risc d'exclusió social, i es faran nous certamens firals.

Quant a la campanya, Bel ha dit que ha estat una campanya “d'extrems” a Tortosa on l'única proposta “centrada i transversal”, ha dit, és la de CiU. El candidat de CiU també ha carregat contra Movem Tortosa tot remarcant que no havia concretat la possibilitat de futurs pactes amb la resta de formacions polítiques. En aquest punt, Bel ha tornat a demanar “el vot útil” per seguir “amb la transformació de la ciutat” iniciada fa vuit anys. Bel també ha volgut fer notar que hi ha qüestions que no han entrat en campanya com ara alternatives al model de festes, el model de fires o la gestió tributària de l’Ajuntament. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta