25 de maig del 2015

Carles Luz aconsegueix la majoria absoluta per a CiU a Gandesa

 

GANDESA (Terra Alta).- El candidat de CiU a l’alcaldia de Gandesa, Carles Luz, ha aconseguit la majoria absoluta amb sis dels onze regidors en aquestes eleccions municipals del 24 de maig. D’aquesta manera, els convergents han rebut un total de 823 vots, 260 més que en les eleccions del 2011. Pel que fa a la resta formacions, la candidatura encapçalada per Miquel Aubà, Alternativa per Gandesa-Acord Municipal, ha perdut un regidor respecte als últims comicis, i s’ha quedat amb quatre regidors. Per últim, el Partit Popular, encapçalat per Carlos Pablo Ruiz, manté el seu regidor, tot i perdre 58 vots.

Davant d’aquests resultats, la seu de Convergència i Unió de Gandesa va viure els resultats amb molta satisfacció, i les felicitacions al candidat, Carles Luz, van ser constants. En declaracions a Canal 21 Ebre Luz va celebrar la majoria absoluta i va remarcar que CiU vol mantenir un diàleg amb totes les forces polítiques de la població.

En clau comarcal, Luz també va celebrar que CiU hagi recuperat l’ajuntament d’Horta de Sant Joan, així com la revalidació de la majoria absoluta de Xavier Pallarès a la població d’Arnes.

 Des d’Alternativa per Gandesa, el candidat, Miquel Aubà, va afirmar que, tot i comptar amb uns resultats inferiors respecte fa quatre anys, la formació ‘ha aguantat prou bé’. Pel que fa a la participació a la capital de la Terra Alta, ha baixat un punt respecte fa quatre anys, amb un total del 73,54% dels vots./ Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta