25 de maig del 2015

CiU revalida la majoria absoluta a Móra d’Ebre, i Joan Piñol seguirà a l'alcaldia

 

MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- Convergència i Unió obté la majoria absoluta a Móra d’Ebre, una majoria que ja va aconseguir ara fa quatre anys. En aquesta ocasió ha rebut 1285 vots, és a dir, el 51’81% del recolzament. Tot i això, ha obtingut 14 vots menys respecte als comicis del 2011. D’aquesta manera, tornarà a governar el consistori amb 7 regidors. L’actual alcalde i candidat de CiU, Joan Piñol, es va mostrar molt satisfet pels resultats i va valorar positivament el fet d’haver aconseguit la majoria absoluta, ja que segons va dir “són molt cares”.

Un dels canvis més rellevants són les forces de l’esquerra. De fet, ERC és la segona candidatura més votada. Els republicans han obtingut 541 vots, el que representa el 21’81%. Al 2011 tenien tan sols un regidor, mentre que en aquesta ocasió la representació ha augmentat fins a tres regidors. Un fet que va voler remarcar la candidata d’ERC, Cinta Agné.

Per la seva banda, el PSC tan sols ha aconseguit 404 vots, és a dir, 265 menys que a les passades eleccions. Així, només tindrà dos regidors al consistori, dos menys que a les anteriors eleccions. Dolors Gurrera, que encapçala la llista del PSC, va destacar que els resultats no han estat els esperats, però que continuaran treballant dur des de l’oposició.

El Partit Popular s’ha mantingut de la mateixa manera que al 2011, quan va aconseguir 171 vots, encara que aquest 2015 n’ha tingut 170. Així, el PP obté una altra vegada un regidor i es converteix en la quarta força més votada. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta