22 de maig del 2015

Roig (PSC) tapa un clot per simbolitzar el seu compromís amb el manteniment dels carrers de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de Tortosa ha acabat la presentació del seu programa electoral amb les propostes sobre manteniment dels espais públics. El candidat Enric Roig ha criticat la deixadesa que pateix Tortosa a mans del govern municipal de CiU i ha recordat que la imatge de la capital de les Terres de l'Ebre és la clau perquè millori el turisme i el comerç. El PSC de Tortosa planteja la redacció d'un pla integral de manteniment de les vies i espais públics i la creació de la figura de l'agent cívic que faci complir l'ordenança de civisme, junt amb 36 propostes més, entre les quals un programa d’asfaltat de carrers amb asfalt que absorbeixi el soroll o la millora dels parc infantils.


De fet, Roig ha simbolitzat el seu compromís col·locant lloses en un forat que hi havia a la vorera de la Ronda Reus, a l'Eixample de Tortosa. Roig també ha fet un balanç "molt positiu" de la campanya.

Roig ha agraït la receptivitat de la ciutadania a les seves propostes i ha assegurat que es consideren "l'única alternativa i opció viable per al canvi". Com han fet altres formacions polítiques municipals, el PSC de Tortosa ha detallat el cost de la seva campanya electoral. Roig ha assegurat que s'han cenyit als 13.000 euros que, de topall, els permet la llei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta