22 de maig del 2015

Ferré (CiU) fa una crida per evitar que una 'colla de mediocres' governen Amposta



AMPOSTA (Montsià).- El candidat de CiU a Amposta, Manel Ferré, ha fet una crida a “salvar la ciutat” i evitar que una “colla de mediocres que només pensen en fer mal” la governin. Així de contundent es va mostrar l’actual alcalde d’Amposta en el míting central de campanya, que aquest dijous va omplir l’auditori de la Lira Ampostina. Ferré va assegurar que en tots els anys que porta en política mai havia viscut una campanya electoral “tan bruta i mesquina”, tot remarcant que alguns han pervertit la bona política per interessos “partidistes i personals”. En aquest punt, Ferré va insistir que, tot i les denúncies i acusacions cap a la seva persona, la justícia li està donant la raó, i va assegurar que sempre ha complit escrupolosament amb la llei.


El candidat de CiU a Amposta també va remarcar que l’oposició només té l’obsessió de tombar CiU, el canvi pel canvi. Amb tot, Ferré va assegurar que té la força intacta i va defensar que la seva candidatura és la garantia de la feina ben feta. Ferré va estar acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, qui va afirmar que “l’única manera de combatre l’esperit difamador és donar suport a Manel Ferré” i va insistir que és “l’aposta segura per Amposta”. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta