22 de maig del 2015

Gonell proposa una gran àrea de Comerç, Turisme i Promoció Econòmica per reactivar l'economia de Sant Jaume d'Enveja


SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).- L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja i candidat del PSC, Joan Castor Gonell, ha avançat aquest divendres que la dinamització de l’economia del municipi i la creació de llocs de treball seran prioritaris per al proper mandat, si aconsegueix revalidar el càrrec. Segons Gonell, la principal eina per reactivar l’economia local serà la nova regidoria de Comerç, Turisme i Promoció Econòmica, que passarà a ser la més important de l’organigrama municipal. De fet, el candidat ha remarcat que la incorporació d’Àngels Garriga com a número 2 de la llista del PSC explica l’aposta del seu govern per fomentar el comerç, el turisme i la promoció de Sant Jaume d’Enveja.

En aquest sentit, l’alcalde ha explicat que volen recuperar el gremi de comerciants i dissenyar un pla estratègic consensuat amb el sector. A banda, Gonell ha detallat que, en l’àmbit del turisme, al juliol començaran les obres de renaturalització d’un espai molt proper a la platja de Migjorn. Segons l’alcalde, l’Ajuntament ha esmenat aquest projecte Life de conservació natural perquè tinga una dimensió més turística. De fet, és molt a prop d’aquest espai on Gonell proposa la instal·lació d’un centre d’interpretació de la pesca de l’angula, ara que Sant Jaume d’Enveja vol posar en valor aquest producte estel·lar de la gastronomia del Delta.

 Altres propostes de Gonell són equipar el gimnàs del nou pavelló poliesportiu, instal·lar la gespa artificial al camp de futbol i treballar per tenir places de residència aprofitant l’actual centre de dia. En la mateixa entrevista, el candidat socialista ha acusat Convergència i Unió d’haver embrutat la campanya electoral, sobretot a través de les xarxes socials. Segons Gonell, aquesta és la pitjor campanya que ha hagut d’afrontar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta