18 de juny del 2015

L'ANC organitza una caravana per la independència a les Terres de l'Ebre i prepara un acte a Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- Terres de l’Ebre per la Independència prepara una caravana de vehicles per tot el territori, que tindrà lloc el proper 27 de juny. És a dir, quan mancaran tres mesos per a les eleccions del 27 de setembre. Unes eleccions al Parlament que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol que siguen plebiscitàries, i en què demanaran el suport als partits polítics que apostin pel procés constitutiu per crear la nova República Catalana. La caravana consistirà en una corrua de cotxes arreu de les Terres de l’Ebre, que s’iniciarà a Riba-roja d’Ebre i anirà fins a Deltebre, tot anant sumant cotxes en totes les poblacions de l'Ebre. A Amposta se’ls uniran els Batukeem, per tal d’amenitzar l’acte i animar la gent.

"Serà una caravana per posar, un cop més, el nostre territori al mapa i per demostrar que a les Terres de l’Ebre som presents i estem compromesos amb el procés i en la construcció del nou país. Nosaltres també volem una República Catalana que ens garanteixi igualtat social, protecció a les famílies en risc d’exclusió, dret a l’habitatge, ajudes als infants que viuen en condicions precàries, a més a més d’ un marc legal que castigui amb força i duresa la corrupció", han dit a través d'un comunicat. A més, també hi haurà un dinar popular i un concert de Crator que es farà al Parc del Riu de Deltebre, a un preu de 14 euros. Els tiquets es poden adquirir en qualsevol territorial de l'ANC o al punt de venda.

A banda, dins la campanya “Ara és l’hora” i sota el lema “On tot comença”, des de Terres de l’Ebre per la Independència també estan preparant un acte central a Tortosa, el dia 5 de juliol. Serà un acte ple de contingut i amb moltes activitats per a nens i nenes, dels quals s'explicaran els detalls més endavant.

Finalment, l'ANC ha informat que aquesta setmana Irene Fornós ha deixat de ser la coordinadora al territori. Així, en el seu lloc hi haurà Manel Alves, fins fa poc membre del secretariat nacional de l'ANC. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta