14 de juliol del 2015

Forcades insisteix des de Tortosa que les eleccions del 27-S no són plebiscitàries, sinó constituents


TORTOSA (Baix Ebre).- La monja i líder de Procés Constituent, Teresa Forcades, no se sumarà a la llista unitària per la independència, que finalment formaran CDC i ERC. Forcades va realitzar aquest dilluns al vespre una xerrada sobre la confluència de forces polítiques per al 27 de setembre, en la qual va deixar clar que no poden formar part de la llista unitària perquè cal garantir que no s’aplicaran polítiques neoliberals, i per tant no es pot pactar a qualsevol preu. Forcades també va dir que els comicis del 27 de setembre no els veu com unes eleccions plebiscitàries, sinó constituents. En aquesta línia, Forcades va criticar la política de retallades que s’ha realitzat a Catalunya, tot posant de manifest el desmantellament realitzat a la sanitat pública.

D’altra banda, la líder de Procés Constituent va reconèixer que les negociacions amb Iniciativa, Esquerra Unida i Alternativa, i Podem estan sent complicades, ja que Procés Constituent defensa la independència. Des de Tortosa, Forcades també va defensar la necessitat de no utilitzar la qüestió economicista com a criteri de negoci en un territori, posat com exemple la rendibilitat del transport ferroviari. Forcades va realitzar la xerrada al Casal Tortosí, acompanyada de membres d’Iniciativa i Movem Tortosa. / Via Canal 21 Ebre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta