15 de juliol del 2015

Tortosa recupera la plaça del Rastre i l'espectacle de les Gàrgoles per a la vintena Festa del Renaixement




TORTOSA (Baix Ebre).- Els espectacles internacionals i els de producció pròpia són un any més la gran aposta de la Festa del Renaixement de Tortosa, que enguany arriba a la seua XX edició. Des del 23 i fins al 26 de juliol, més de seixanta espectacles de companyies procedents d’Itàlia, França, Polònia, Portugal, Catalunya així com de la resta de l’Estat espanyol ompliran els carrers de la ciutat. Enguany, també torna l’espectacle de les Gàrgoles, que segons ha explicat el regidor de Festes, Domingo Tomàs, es representarà per última vegada a la ciutat. Un altra novetat d’aquesta edició és la recuperació de la plaça Mossèn Sol com a espai de la Festa del Renaixement. Aquests dies s’estan ultimant els detalls de la rehabilitació i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, s’ha mostrat convençut que es convertirà en un important punt de vertebració de la festa.

També serà la primera vegada que es celebrarà la Festa amb la possibilitat d’estacionar al pàrquing soterrat del carrer Montcada. En aquesta XX Festa del Renaixement, l’Ajuntament de Tortosa també han volgut que siguin el grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries qui porti l’estendard de la Festa del Renaixement, mentre que el conseller d’Agricultura, Jordi Ciuraneta, en serà el pregoner. En la presentació del programa, Bel també ha fet un reconeixement a la implicació de la ciutadania, que és la que ha assegurat que ha permès fer gran la Festa durant aquests 20 anys. Com ja és habitual, l’acte inaugural es realitzarà dijous 23 a partir de les 20 hores a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa. / Via Canal 21 Ebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta