28 de juliol del 2009

La policia de Tortosa posa multes amb PDA

Avui volem felicitar la Policia Local de Tortosa per dos motius. En primer lloc, perquè els agents de proximitat ja han començat a utilitzar els equipaments informàtics portàtils (PDA), que els ajudaran a prestar una millor atenció al ciutadà i agilitzar la tramitació de diferents serveis. I en segon lloc, perquè fa mesos que són intransigents a l'hora de multar els conductors incívics que utilitzen aquest pas de vianants a Ferreries com si fos el pàrquing d'un supermercat. Ja vam denunciar aquesta situació al febrer, en aquest bloc. El pas de vianants es troba a la cruïlla del carrer Tarragona amb el carrer Alcanyís, al davant de la clínia de l'Aliança. Habitualment, a més de cotxes en doble fliera, també hi ha vehicles damunt del pas de vianants, que s'ha convertit en el pàrquing express per als clients d'un supermercat que hi ha a la zona. Però ja fa mesos que venim observant que la policia multa aquests cotxes sense remordiments. Primer, amb la tradicional llibreta, i ara, amb els nous terminals informàtics. Ho hem vist aquesta mateixa setmana. L'agent de la Policia Local es va traure la PDA, va apuntar la matrícula dels vehicles i, amb el mateix aparell, va fotografiar els cotxes que estaven ocupant el pas de vianants. Fantàstic!

Al juliol del 2008, l'Ajuntament va dotar els 14 agents de la policia de barri amb dispositius PDA, que permeten fotografiar qualsevol tipus d'incidència, infracció o desperfecte a la via pública i advertir immediatament al servei municipal corresponent perquè ho solucione. En aquest sentit, les denúncies poden incorporar també una fotografia de les infraccions viàries que corroborin una determinada sanció. D'aquesta manera, les multes de trànsit es tramiten automàticament i s'envien a Base Gestió d'Ingressos perquè iniciï l'expedient sancionador corresponent. Les noves eines informàtiques també faciliten la consulta immediata de qualsevol normativa o legislació vigent, i tenen accés a través d'internet als serveis municipals de l'Ajuntament de Tortosa.



També pots llegir:

-Un pas de vianants que és aparcament

22 comentaris:

  1. Si que s'ha notat si. A Maria Rosa Molas (darrera l'auditori) sempre hi havia cotxes aparcats a una banda on no estava permès, i altres damunt de la vorera. Ara tret de caps de setmana puntuals com el del Renaixement, ja no estan. Molt bé!

    ResponElimina
  2. A veure si passen els policies pel tram final de la Rambla Catalunya (entre l'IES de l'Ebre i la Plaça Corona d'Aragó) on la vorera és un parquing i on els vianants tenen dificultats per passar

    ResponElimina
  3. t'has deixat la matricula del ciclomotor, Gustau.

    ResponElimina
  4. Pero pedregal no cal anar a aquests llocs que no els veu ningú i les fotos som molt importants per aquesta tropa.Com pots comprovar.

    ResponElimina
  5. Nomes puc dir....
    OH OH OH OH,
    Per fi....
    Més més més...

    ResponElimina
  6. En lloc de posar multes podrien dirigir millor el trànsit. Des que s'ha tallat el carrer Bisbe Aznar (uf, nomès de posar-hi aquest nom ja pico)el trànsit pel mercat és caòtic. Nomès falta que el camion de repartiment d'una cadena de congelats es posi a descarregar la mercaderia tallant l'únic sentit cap a Remolins, obligant els conductors a fer maniobres perilloses.
    Dir a més a més que els semàfors no deixen incorporar-se a l'avinguda de la Generalitat amb l'agilitat que requereix aquesta situació.
    No vull pensar que complicat serà, quan comenci el curs, passar pel mercat a les nou del matí.

    ResponElimina
  7. Des d'aquí la meva denúncia als cotxes que ja han estrenat la flamant vorera de la carretera Tortosa-Roquetes.
    Abans s'aparcava damunt la vorera de l'Hotel Corona (clients i veïns) ara, amb la nova vorera.... TAMBÉ!!.
    És realment vergonyós que, una obra que ni encara s'ha inaugurat, ja sigui malmesa i impideixi caminar tranquilament als vianants (que és per a ells per a qui s'ha fet, no?).
    On està la policia de barri? Que només arriba fins el pas de vianants del davant de l'Aliança? O se'ls hi acaba la bateria de la PDA i ja no poden venir a multar allí?.....
    Ah!! potser que com la majoria dels cotxes aparcats són dels clients de l'Hotel, potser millor no emprenyar al poc turisme que ens arriba... (nótese la ironia)

    ResponElimina
  8. I au, no te parquing l'hotel corona? per tant els clients no tenen excusa per aparcar malament,i no afectarà al turisme.
    Jo si que he notat més presencia policial pel voraparc, tot i que això no ha comportat que la gent deixi d'aparcar damunt la vorera, quant hi ha sempre espai per aparcar bé, estic segur que quan el parquing de 130 places estigui acabat la gent seguirà aparcant malament per no recorre els 20 metres que els separaran de la zona de parquing gratuit i legal, alguns s'ho han de fer mirar...

    ResponElimina
  9. I els clients de Vodafone no en tenien de dret a aparcar a la vorera, que hi van posar pilons, igual que els d'en front al Corona?

    ResponElimina
  10. Gustau posa alguna noticia sobre el viver d'empreses. Igual els expatriats podem tornar al poble algun dia !

    ResponElimina
  11. I els clients del taller mecànic que hi ha davant Vodafone, a la plaça Corona d'Aragó? Oi, Cuca? Aquests sí que poden aparcar perquè, als qui manen, només se'ls hi ha ocorregut posar pilons al davant del "Xino" i de "Vodafone".
    O posem "pilonets" a tots els llocs o ens els posem al....!!

    ResponElimina
  12. Perquè no em vull desviar del tema trànsit, que si començo a parlar de tot el que es fa malament amb el meu tema... començo i no acabo.

    ResponElimina
  13. I quin és el teu tema, si es pot preguntar ?

    ResponElimina
  14. Lluis, si visites el meu bloc Buscant una Familia ho sabras. Si no et suposa cap gran molèstia es clar. ;-)

    gracies...

    ResponElimina
  15. Tens raó, no se m'ha acudit mirar el perfil. Aprofitant l'avinentesa, tinc un cocker de 16 anys que està molt vellet (sord i gairebé cec). Qualsevol dia abandonarà aquest món, què em recomanes que faci ? El port al veterinari, o l'enterro al camp jo mateix ?

    ResponElimina
  16. Lluis, jo conec algun restaurant xinès que te'l compraria de bon gust...

    ResponElimina
  17. Xeic xeic, vas fort, veus això si que es trencador.
    Preparat per la resposta que et vindrà.

    ResponElimina
  18. Vols dir, Ximo? L'estimació que li tenen els xinesos als gossets és coneguda internacionalment....

    ResponElimina
  19. Lluis, fes el que tu creguis millor. Lo d'enterrar-lo al camp no se si pot portar algun problema legal... Jo el portaria al veterinari, ell et dirà què pots fer o quin tipus de serveis ofereixen. Si te l'estimes molt molt i el vols sempre amb tu, hi ha la opció d'incinerar-lo i emportar-te les seves cendres. I si mai vols suplir la seva absència ja saps ;-) a la protectora ARCA en tenim més de 200 per triar.

    Ximo no et preocupis, no entraré a la batalla, entre altres coses perquè aquesta "broma" l'hem dit tots alguna vegada. Més seriosament, en part I au! té raó amb l'últim comentari, a la Xina és fan coses pitjors amb els gossos que ficar-los a la sopa.

    Au va que ja ens hem desviat del tema, veus perquè no volia concretar mes? :-)

    ResponElimina
  20. També el pots dissecar...

    Per cert jo unes cuixetes de gos me les fotria, si se les minjen los xinos han de ser bons.

    ResponElimina
  21. Moltes gràcies Sandra!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta