2 de febrer del 2009

Un pas de vianants que és aparcament

Si bé és cert que a Tortosa, i més concretament al barri de Ferreries, és molt complicat trobar una plaça "legal" d'aparcament, també és veritat que és encara més complicat trobar un pas de vianants lliure. La falta de places de pàrquing és sovint l'excusa més utilitza pels conductors incívics, que no tenen escrúpols a l'hora de deixar els seus vehicles damunt de la vorera, en una plaça per a minusvàlids o en un pas de vianants, encara que tot això puga passar just davant d'una clínica com l'Aliança. La imatge que veieu a la fotografia es va prendre dissabte al matí a la cruïlla del carrer Tarragona, i a més de cotxes aparcats en doble filera també hi ha un parell de vehicles damunt del pas de vianants, obstaculitzant el trànsit de la gent i obligant-los a baixar de la vorera quan el semàfor es posava en verd, ja que el carrer Alcanyís té poca visibiltat. Aquest pas de vianants s'ha convertit en el pàrquing per als clients d'un supermercat. Els cotxes no tenien cap multa, tot i que a pocs metres, al carrer Ulldecona, vam veure la policia local. L'excusa de la falta d'aparcament tampoc valia, ja que dissabte al matí a la zona blava de Ferreries no es paga, i sempre hi ha prou aparcament en aquest barri.

6 comentaris:

  1. Fas bé de denunciar tot el que veus en quant a la circulació i la urbanitat, però serà que deus viure a ferreries que el 90% de les teves denúncies són d'aquest barri. Si em permets n'afegeixo una del Temple: al carrer V. Pauli, en horari comercial, sembla que hi ha carta blanca per aparcar en doble fila a banda i banda del carrer, amb el qual els problemes per circular són enormes. Fins i tot als veins els hi costa entrar als pàrkings dels edificis perquè la gent aparca i va al super, a comprar sabates, al Asia, al Cid..... i mai ni un policia local.

    ResponElimina
  2. Pos, a fora del CEIP El Temple a les 9 del mati sempre hi ha un policia local (de vegades 2!) vigilant el pas de vianants principal per arribar/entrar al cole....
    Aixo no impedeix que no hi hagi cotxes en doble o triple fila davant dels nassos de la policia, o fins i tot aturat al mig com si fos una cua de "aparcaments". Des de luego que tots els passos de vianants dels voltants estan ocupats per cotxes tambe, i on es pot, la vorera també.
    Per colmo la setmana passada com que havia d'entrar una furgoneta de l'ajuntament (!!) dins del cole a les 9, pos, estava aparcat mig damunt del pas de vianants principal (si, el de la policia), mig damunt de la vorera tapant mitga entrada !
    Avui, surtint del cole, quan creuava un pas de vianants entre el cole i el canal, un cotxe ha parat per deixar-nos passar (era de autoescola), i 2 cotxes detras d'ell tambe; pos, el 4 cotxe ha adelantat tots 3, casi ens emporta per davant i per colmo ens pita a natros!!
    Civisme, what civisme?

    ResponElimina
  3. si ara, de cop i volta, els municipals es posessin a multar a tort i dret, l'opinió pública en general es tiraria a sobre de l'ajuntament... i això no els interessa. Qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra!

    ResponElimina
  4. Entenc que l'obligació de la policia es vetllar per l'ordre. Si reben ordres en un altre sentit s'ha de denunciar.

    Tortosa actualment es la llei del més fort.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Gustau, fas be de denunciar tot el que veus, per què la situació incivica que hi ha en aquest momenta tortosa per part dels conductors (be a parts de Tortosa)es intolerable. Jo personalment la sofreixo al barri de ferreries, on no hi ha un sol adhesiu de vehicle enrretirat per la grua, cosa que no passa al centre de Tortosa on està ple. Es normal un dels vehicles incivics que estaciona damunt la vorera es la mateixa grua municipal quan va al Bar Munich a fer un esmorzar a la cervesa per la tarda. M'he queixat moltes vegades al ajuntament, el qual em respon el regidor del barri Emili Lemhann que tot va be, que m'ha de deir ell si te un negoci a la zona i no li interessa espantar clientela.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta