5 d’octubre del 2015

CiU d’Amposta rebutja ‘l’acarnissament’ contra Manel Ferré i sospita que una denúncia ha provocat la investigació per la casa de camp



AMPOSTA (Montsià).- La portaveu de CiU a l’Ajuntament d’Amposta, Isabel Ferré, ha lamentat aquest dilluns la campanya d’acarnissament contra la figura de Manel Ferré, després que la Guàrdia Civil haja imputat l’exalcalde per haver-se fet una construcció presumptament il·legal en una zona protegida del Delta, al sector dels Ullals del Baltasar. En una entrevista a Canal 21 Ebre, l’exprimera tinent d’alcalde ha remarcat que, durant la seua etapa com a regidora d’Obres, la Guàrdia Civil mai s’havia dedicat a inspeccionar casetes de camp o magatzems agrícoles a Amposta. En canvi, ha dit que ara han iniciat una investigació sobre la caseta de camp de Manel Ferré i dues construccions més de la mateixa zona.

En aquest sentit, Ferré ha insistit que no creu en les casualitats. De fet, ha dit que encara hi ha persones que tenen molt d’interès en atacar l’exalcalde, tot i que el convergent ha abandonat la primera línia de la política activa.

En concret, el Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil ha imputat l’exalcalde d’Amposta com a promotor d’una segona residència en una parcel·la situada dins de la zona PEIN dels Ullals de Baltasar. També han estat imputats el director tècnic de l’obra i el constructor de l’edifici. El cas es remunta al 2004, quan Ferré encara era regidor de Governació i va sol·licitar una llicència per construir un magatzem agrícola. Però des de fa un parell de mesos el Seprona està investigant aquesta i dues construccions més. Segons la portaveu de CiU, sospiten que algú ha alertat el cas a la Guàrdia Civil, però el nou govern d’Esquerra d’Amposta els ha assegurat que no tenen res a veure amb una possible denúncia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta