8 d’octubre del 2015

Torneu a veure íntegre l'Aldeana-Deltebre (2-1), que va acabar amb dos expulsats

L'ALDEA (Baix Ebre).- El partit que diumenge va enfrontar l'Aldeana i el Deltebre, amb victòria final dels locals per 2-1 i dos expulsions per als visitants, ja es pot tornar a veure al canal de YouTube de Canal 21 Ebre.  De la primera mitja hora de joc només es pot destacar una arribada de perill de l’Aldeana al minut 31. Però a partir del 37 comença a ser el Deltebre l’equip amb més ocasions. amb un xut d’Alejandro al travesser. Al cap de pocs segons un altra oportunitat i així fins al minut 45 on Aleix avança al Deltebre amb el primer gol. A la segona part l’Aldeana prem l’accelerador i de fet aquest temps és el més entretingut en tots els sentits. Dídac transforma de penal l’empat a 1 que ve acompanyat de l’expulsió del jugador deltebrenc Carlos Roca. Amb aquesta acció, l’Aldeana es converteix amb el dominador total del partit i tenint totes les arribades a porteria. Al minut 60 arriba el segon gol local, obra d’Óscar Insa. El tram final del partit s’embruta de valent amb l’expulsió del jugador visitant Fidel Guardiola per doble groga. A més, pel Deltebre també s’emporten groga Caballos, Garriga, Vallés i El Atfi. Només Àngel Hernández va rebre targeta groga per l’equip local. L’avantatja en el número de jugadors de l’Aldeana va acabar amb la possibilitat del Deltebre de fer alguna cosa./ Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.