22 d’octubre del 2015

El foc de Pinell de Brai afecta 15 hectàrees de superfície i ja no avança per la disminució del vent


EL PINELL DE BRAI (Terra Alta).- L'incendi que crema des d'aquesta tarda en una zona boscosa del Pinell de Brai afecta unes 15 hectàrees de superfície. El foc ha baixat d'intensitat gràcies a la disminució del vent, i es confia que en les pròximes hores es pugui estabilitzar, segons ha explicat a l'ACN el cap de guàrdia de Tarragona i les Terres de l'Ebre dels Bombers, Josep Maria Balanyà. Fins a una trentena de dotacions d'aigua del cos d'extinció d'incendis, a banda d'una desena de comandaments i reforços, han actuat a la zona del sinistre. Balanyà ha subratllat que el foc s'ha vist beneficiat tant pel vent com per la sequera acumulada, però no ha descartat que pugui quedar sota control abans d'acabar la jornada.

El foc s'ha iniciat al voltant de tres quarts de quatre de la tarda a prop de la carretera C-43 a l'altura del quilòmetre 4 i ha cremat unes sis hectàrees, segons els Bombers. A la zona hi bufava el vent amb força intensitat. / Imatge Bombers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta