22 d’octubre del 2015

Els veïns de l'N-340 mantenen la pressió tallant la carretera a l'Ametlla de Mar, les Cases i Vinaròs


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- Nou tall de carretera a l'N-340, el cinquè, per part dels veïns. Malgrat els diversos anuncis del Ministeri de Foment sobre possibles bonificacions, construcció de rotondes i limitacions de velocitat, la mobilització no s'aturarà fins aconseguir la gratuïtat de l'AP-7 al seu pas per les Terres de l'Ebre. El tall s'ha fet a dos quarts de sis de la tarda i durant tres quarts d'hora a tres punts de la carretera: l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), Les Cases d'Alcanar (Montsià) i Vinaròs (Baix Maestrat). A l'Ametlla de Mar, el tall ha estat seguit per gairebé un centenar de persones, entre els quals també estaven els alcaldes de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni; i l'Aldea, Dani Andreu.

L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha recordat que les bonificacions per als vehicles pesants és un dels punts que reclamava la moció que van secundar els ajuntaments i les institucions ebrenques però "falten dos punts importants i un de primordial que és l'aixecada de barreres". "Hi ha unitat ferma amb els alcaldes de l'N-340 per demanar allò que hem votat als ajuntament i hem de continuar amb la lluita i la insistència", ha defensat l'alcalde calero. Després de la reunió de dimarts amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, els alcaldes es reuneixen aquest divendres amb el conseller d'Interior, Jordi Jané.

Per la seva banda, els veïns tornaran a carretera el proper dijous, segurament sobre les quatre de la tarda degut a l'avançament horari. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta