13 de novembre del 2015

100%xBatea nega participar en cap complot per tombar el govern de Paladella



BATEA (Terra Alta).- El grup Cent per Cent per Batea ha volgut negar aquest divendres la seua participació en cap tipus de complot per fer caure el govern municipal de Joaquim Paladella. El portaveu d’aquest grup de l’oposició, Ramon Antonio Arnal, ha acusat l’alcalde de fer un discurs “populista” i més propi de la vella política, en lloc de voler discutir sobre les propostes de Cent per Cent per Batea. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, ha desmentit que el seu grup haja fet cap reunió secreta amb la Fundació Terra Alta Segle XXI, l’entitat que està enfrontada amb l’Ajuntament pel conflicte sobre el servei de rehabilitació des que Paladella va ordenar fa dos anys el tancament de les instal·lacions.

La també regidora Cinta Rams ha acusat Paladella de no tenir rigor i de pretendre “demonitzar” tothom que no pensa com ell. De fet, ha lamentat que l’alcalde vulga posar en un mateix sac tota l’oposició al govern de la UPTA, tant Cent per Cent per Batea com el grup de CiU. De fet, Rams ha negat que el seu grup independent siga una “marca blanca” de Convergència. A més, la regidora s’ha referit als seus vincles familiars amb membres del patronat de la Fundació Terra Alta Segle XXI, però ha aclarit que a l’Ajuntament sempre s’ha abstingut a l’hora de votar sobre aquest conflicte.

En la mateixa entrevista, tant Rams com Arnal han criticat la “falta de transparència” del govern de la UPTA. De fet, la regidora ha assegurat que l’alcalde els ha negat per escrit que puguen accedir a l’expedient sobre els diferents litigis que té oberts l’Ajuntament, tot i que el consistori està pagant la defensa de l’alcalde i de dos extreballadors municipals. També han dit que Cent per Cent per Batea no comparteix amb la UPTA la decisió dràstica de tancar el centre de rehabilitació de la fundació. Així, Rams ha afegit que el problema s’ha fet massa gros, i que tant el govern municipal com el Departament de Salut haurien pogut fer alguna cosa més per reconduir la situació i recuperar la convivència.

 Finalment, Arnal ha confirmat que el Cent per Cent per Batea ha presentat un recurs contenciós administratiu perquè Paladella no li facilitava l’accés a expedients urbanístics de tres membres del govern. Així, el portaveu ha admès que aquesta petició ha estat la seua reacció al fet que l’Ajuntament li va reclamar part dels diners d’una llicència d’obres per la construcció d’una piscina a casa seua, d’un projecte de fa 15 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta