17 de novembre del 2015

El PSC d’Amposta proposa reubicar el centre de rehabilitació de l'Hospital Comarcal



AMPOSTA (Montsià).- El portaveu del PSC d’Amposta, Francesc Miró, ha anunciat aquest dimarts que presentaran una moció perquè l’Ajuntament es replantegi l’actual ubicació del centre de rehabilitació de l’Hospital Comarcal del Montsià. Miró ha recordat que l’any 2010 el consistori va formalitzar una opció de compra o “pagament en diferit” d’un local al carrer Amèrica que va ser valorat en 1,6 milions d’euros. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el portaveu socialista ha assenyalat que aquest preu és desmesurat i que, com que encara es deuen més de 600.000 euros, l’Ajuntament encara és a temps de replantejar la situació i buscar un local més barat. De fet, Miró ha demanat la realització d’un estudi per decidir si és necessari adquirir unes instal·lacions més econòmiques i més ben situades. Així, s’ha preguntat per què l’Ajuntament, tot i el canvi de govern, segueix mantenint un lloguer que costa més de 15.000 euros mensuals.

D’altra banda, Miró ha rebutjat la contractació del nou coordinador de l’àrea de Serveis al Territori, i ha afirmat que el govern d’Esquerra d’Amposta ha incrementat la partida del pressupost destinat a càrrecs electes i càrrecs de confiança. Segons el portaveu del PSC, a l’Ajuntament hi ha treballadors municipals que podrien fer la tasca de coordinar l’àrea de Serveis i l’àrea d’Obres, a més de dos regidors amb una dedicació del 80%. Per tant, ha dit que aquesta és una despesa “innecessària” per a la ciutat d’Amposta.

Amb tot, Miró ha afirmat que hi ha marge per negociar amb el govern d’Adam Tomàs el nou pressupost municipal per al 2016. Els socialistes demanaran la gratuïtat del transport públic urbà i de la Fira de Mostres, a més d’altres qüestions com incrementar les beques als universitaris d’Amposta i un pla de xoc per a les persones aturades que queden fora dels programes d’ocupació de les altres administracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta