17 de novembre del 2015

Les noves ordenances de Deltebre inclouen ajudes a les famílies més desafavorides



DELTEBRE (Baix Ebre).- El ple de l’Ajuntament de Deltebre portava a aprovació aquest dimarts a la nit la nova proposta d’ordenances fiscals, la primera del nou equip de govern de CiU. Entre les novetats més rellevants d’aquestes ordenances destaquen la nova tarifa de les escombraries que aquesta vegada, enlloc de tenir una quota fixa de 140 euros per a tothom, oscil·larà entre 100 i 180 euros depenent del nombre d’habitants de la casa i dels seus metres quadrats. També s’incorpora una tarifa social per al consum d’aigua amb la qual les famílies més desafavorides pagaran molt menys, una rebaixa d’un 10% en les escombraries dels comerços i la inclusió d’una taxa pels habitatges desocupats i en construcció, i de salubritat pública per al tractament del mosquit.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “per primera vegada a la història de l’Ajuntament” es presenten unes ordenances fiscals que contemplen ajuts per a la ciutadania que més ho necessita, en funció de les seves condicions econòmiques i socials.

D’altra banda, el ple de l’Ajuntament de Deltebre portarà a aprovació deixar sense efecte i tornar a iniciar la resolució del contracte que va comportar el tancament del complex esportiu municipal en l’anterior mandat. Això és conseqüència de la caducitat de l’expedient per no haver-lo pogut notificar en temps i forma a finals de juliol a causa de la negativa dels grups de l’oposició de celebrar el plenari urgent per acabar el que l’anterior govern havia iniciat. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta