18 de desembre del 2015

La Bella i la Bèstia acompanyaran els Reis Mags en la Cavalcada de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El conte de la Bella i la Bèstia protagonitzarà la Cavalcada de Reis del proper dimarts 5 de gener. El regidor de Festes de l'Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs, ha explicat que un any es prepara una cavalcada de gran format que inclourà múltiples elements mòbils. Els tres Reis Mags d'Orient arribaran a la platja de Ferreries a les 17:30 de la tarda després d'abandonar els vaixells què, tradicionalment, els fan arribar fins a Tortosa pel riu Ebre. Després de fer l’adoració al Roser i recórrer el barri de Ferreries, la comitiva arribarà a la plaça de l’Ajuntament on l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, lliurarà les claus de la ciutat als Reis Mags. Tot seguit, a les 18:45 començarà la cavalcada que enguany dur per títol “La cavalcada encantada” i amb la Bella i la Bèstia acompanyant els Reis Mags.

D’altra banda, i com és també habitual, el diumenge 3 de gener tindrà lloc la recepció als Patges Reials, a la plaça de l'Ajuntament a partir de les 18.30 hores, per a què els xiquets i xiquetes puguin lliurar les cartes amb les seves comandes de regals als Reis Mags. La Cavalcada de Reis té un pressupost de 17.000 euros.

Nadal Jove, del 25 de desembre al 4 de gener

Del 25 de desembre al 4 de gener, Tortosa celebrarà la 23a edició del Nadal Jove, que un any més es farà al pavelló firal de Remolins. El Nadal Jove d’enguany comptarà amb 50 voluntaris i oferirà nombroses activitats i tallers als més menuts. Des de contacontes, xerrades dels tècnics de la Biblioteca, bingo, i la visita d'agents de la policia. L'espai central del pavelló l'ocuparà novament un rocòdrom i pista d'habilitats, una atracció de jumping, inflables i un circuit d'educació vial. Els personatges de la televisió més coneguts pels xiquets també passaran pel Nadal Jove cada dia. El responsable dels voluntaris del Nadal Jove, Josep Gasulla, també ha destacat que els xiquets també podran participar la quinzena de tallers dedicats a la jardineria, disfresses, construccions, pintures o a la granja d'aviram.

L'horari serà de 10.30 a 13.30 i de 16.30 a 20.30 hores, exceptuant els dies de Nadal i Cap d'Any, que només estarà obert en horari de tarda, i el 31 de desembre, només al matí. Els preus d'entrada es mantenen en 4 euros per als infants i 2 euros per als adults. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta