5 de juny del 2009

Més de quatre mesos per retirar uns cartells del Club de Rem al pont de l'Estat de Tortosa


Ja fa més de quatre mesos que hi ha aquests cartells a la rampa d'accés al pont de l'Estat de Tortosa. Els cartells es van instal·lar a principi d'enguany, poc abans que el 24 de gener es desputés al pavelló firal de Remolins el VII Campionat d'Espanya de Remergòmetre, i a les instal·lacions del Club de Rems, l'endemà 25 de gener, la V Regata Internacional de Llarga Distància. En aquest sentit, els cartells també han demostrat ser de llarg recorregut, o de llarga durada. Estan en les mateixes bones condicions que el primer dia. Cada vegada que travessem el pont de l'Estat, no podem evitar llegir i recordar que, a més a més de les dues proves esportives, també va haver-hi una baldanada popular amenitzada per Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Quina publicitat subliminal més bona per als Quicos, ara que fan els bolos de promoció dels nou disc! Però també pensem que algú hauria d'encarregar-se de fer despenjar els cartells que es posen a la via pública, en aquest cas als senyals de trànsit, per anunciar esdeveniments esportius, socials o culturals. Ja que qui els penja no se'n recorda, molt sovint, de retirar-los...

3 comentaris:

  1. aixo esta contemplat a la ordenança de civisme???

    ResponElimina
  2. I les pancartes que hi ha penjades al pont del tren de l'Avgda. Generalitat? Aquestes tampoc es treuen? Compleixen amb l'ordenança de civisme?
    O és perquè són de la PDE?

    Uhmmmm... no sé, no sé...

    ResponElimina
  3. I les tanques grogues que fa mesos, es a dir, des de les ventades d'aquest hivern, estan posades a la plaça on està Micana, i que obstrueixen el pas dels vianants. Quan es treuran? L'ordenança no diu res s'obre aquest tema?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta