26 de març del 2010

El regidor de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, nou president d'ERC al Baix Ebre

[Nota de premsa] A causa del creixement del nombre de militants, la comarcal del Baix Ebre d’Esquerra suma un nou conseller nacional


Ahir la tarda es va celebrar a la seu d’Esquerra de Tortosa el Congrés del Baix Ebre per renovar l’executiva comarcal. Amb la presentació d’una única candidatura, el president de la secció local de Tortosa, i fins ara president de la comarcal del Baix Ebre, Felip Monclús, va passar el relleu en la presidència a Jordi Gaseni, portaveu municipal d’Esquerra a l’Ametlla de Mar i coordinador de la Secretaria General de l’Esport a les Terres de l’Ebre. Gaseni, després de destacar la feina feta per l’executiva anterior va manifestar que l’objectiu de la nova executiva comarcal és “enfortir encara més Esquerra, fent-la créixer tant amb noves seccions locals com en la presentació de candidatures a les properes municipals”.

Pel que fa als consellers nacionals, al Baix Ebre li’n corresponen dos: un que pertoca al president de la comarcal per defecte i un altre pel nombre de militants. Gaseni, que ja és conseller nacional per designació del Congrés Nacional, va renunciar al càrrec, de manera que es van escollir els dos consellers nacionals per votació: Felip Monclús, de Tortosa, i Sònia Bertomeu, de Deltebre, seran les dues persones que ocuparan els càrrecs.

El nou president comarcal d’Esquerra es va manifestar “molt satisfet per la capacitat de renovació i de representació dels municipis que hem aconseguit en aquesta executiva, que té la voluntat d’ampliar-se en cas de noves necessitats o incorporacions a la comarca”. L’executiva ha quedat formada per:

Presidència: Jordi Gaseni (L’Ametlla de Mar); Secretaria d’Organització: Teresa Moreso (Roquetes); Secretaria de Finances: Josep Antoni Navarro (Camarles); Secretaria d’Imatge i Comunicació: Susanna Gómez (Deltebre); Secretaria de Política Municipal: Domingo Alcalà (Deltebre); Secretaria de la Dona: Andrea Galbe (l’Ampolla); Secretaria de Política Social: Montserrat Andreu (Tortosa); Secretaria de Política Parlamentària: Daniel Moliné (el Perelló); i les vocalies de Cinta Ortega (Xerta), Francesc Abril (l’Aldea), Núria Garcia (Tortosa) i Vicenç Llaó (l’Ametlla de Mar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta