26 de març del 2010

Tortosa apagarà el mercat, el monument a la Família i l'Ajuntament per l'Hora del Planeta

[Nota de premsa] El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tortosa, Valentí Marín, ha signat el document d'adhesió del municipi a la celebració demà, dissabte 27 de març, de "La Hora del Planeta", un toc d'atenció cap a la problemàtica del canvi climàtic organitzada per World Wildlife Fund (WWF).

Amb aquesta iniciativa es pretén implicar més de 1.000 milions de persones i mobilitzar 6.000 ciutats del planeta per a demostrar el seu suport a les accions empreses contra el canvi climàtic.

Així, demà dissabte 27 de març, entre les 20.30 hores i les 21.30 hores del vespre s'apagaran les llums de monuments, carrers, empreses i llars en milers d'indrets del món per a prendre consciència del problema i donar a conèixer la importància de la participació de tothom en la defensa del medi ambient.

La ciutat de Tortosa s'ha compromés per la signatura del document d'adhesió a apagar durant aquest lapse de temps d'una hora les llums del monument a la Família (pl. de la Família, s-n), del Mercat Municipal (av. Generalitat) i de l'edifici de l'Ajuntament (pl. Espanya, s-n).

2 comentaris:

  1. “L’Hora del Planeta”, es una bona campanya en premonició del que pot passar als domicilis si no es plantegen mesures de calat en les previsions de la demanda d’energia elèctrica.

    ResponElimina
  2. Au va!
    Lo de la família, les muralles, etc.
    La despesa superfula en "il·luminacions", els "estels ciutadans", hauria de desaparèixer d'una vegada.
    Lo que dis-li a un cony de malbaratador que apagui les llums.
    Quant de "gilipolles" il·lumina cases, xalets i paradisos amb mesura?
    Cap.
    A Endesa no li preocupa i, per extensió, a cap dels seu "afiliats".
    Caldran anys i crisis per a que ens adonem de lo malparits malgastadors que som.
    Del 20% del planeta que "explota" l'altre 80$.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta