26 de març del 2010

La Confederació Hidrogràfica estrena un nou web, més complet i senzill per a l'usuari

[Nota de premsa] S'ha millorat l'accessibilitat per al ciutadà i s'han organitzat els continguts per convertir-se en un portal de referència sobre la gestió hidràulica

Amb aquesta actualització, l'Organisme compleix un dels seus objectius prioritaris, l'aplicació contínua de les noves tecnologies per apropar la seva gestió amb la major transparència

En aquesta web, a més, s'han introduït nous continguts com l'accés al fons fotogràfic, un portal d'atenció al ciutadà o el portal Geofísic

La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre ha obert avui als ciutadans la seva nova pàgina web, que continua en la mateixa direcció, http://www.chebro.es/ però amb importants millores per esdevenir un portal de referència sobre la gestió hidràulica.

El més destacat d'aquesta nova web és l'organització clara i senzilla dels continguts i sobretot, una major participació dels usuaris, tant per trobar la informació que necessita, en un enllaç directe de "Servicios al ciudadano", com per poder donar seva opinió sobre les accions de l'Organisme.

La Confederació segueix apostant per l'aplicació de les noves tecnologies, com ho ha fet amb el desenvolupament del Sistema Automàtic d'Informació Hidrològica (SAIH), per apropar la seva gestió de la forma més transparent. Així, tot el treball de l'Organisme, els seus tràmits, els seus estudis i les seves actuacions, estan disponibles ja a la web.

A més, en aquesta nova pàgina, s'han organitzat de forma més senzilla continguts ja disponibles anteriorment, com el sistema d'informació cartogràfica SITEbro, que s'ha integrat en un portal Geofísic de la Conca, on es poden trobar làmines d'inundabilitat, mapes en 3D de la Conca, etc.

A això se sumen nous continguts, com la creació d'un accés a una nova base de dades amb el fons fotogràfic històric de la Confederació, encara en fase de proves.

Estructura de la pàgina

La pàgina a la seva portada ens dóna una visió de tota la informació que s'obté. Es presenta amb una sèrie de notícies destacades i una sèrie d'enllaços directes als serveis imprescindibles de la Conca (el SAIH, l'SITEbro, l'espai dedicat al musclo zebra a la Conca de l'Ebre).

Al menú superior s'estructura el contingut en quatre apartats: "Organismo", dedicat a la història i organització de la Confederació; "La cuenca", que recull tota la informació hidrològica, de qualitat de l'aigua, de planificació, d'obres, en resum, tota la gestió concreta de l'Organisme; "Servicios al ciudadano", una finestra directa de l'administració, on es poden consultar expedients, tarifes, el registre d'aigües ... i finalment "Marco legal", dedicat als plans de conca i la legislació que regeix l'acció de les Confederacions Hidrogràfiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta