26 de març del 2010

Acció Social homenatja Rosa Pons, una iaia centenària d'Aldover

[Nota de premsa] El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs, lliurarà demà la Medalla Centenària del Departament a Rosa Pons Pegueroles d’Aldover. A l’acte, hi assistiran els familiars de l’homenatjada, així com l’alcalde d’Aldover, Joan Ferré, i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu.

Rosa Pons va néixer a Aldover el 25 de març de 1910. Té dos fills, Marina i Ramon, cinc néts i tres besnéts. Des de fa anys, viu a Aldover amb el seu fill Ramon i la seva nora Carme.

La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

1 comentari:

  1. Es un privilegi arribar als cent anys amb el cap clar, i considero que els nostres vells mereixen un respecte i reconeixement com el que ha estat l’homenatge d’aquesta senyora.
    Ara be, molts dels nostres vells no arriben a aquestes edats amb les millors condicions, i requereixen un altre tipus de reconeixement que teòricament els hi ha de donar la Llei de la Dependència.
    Val a dir que el desenvolupament d’aquesta Llei ha estat i es una quimera, dons els drets reconeguts prèvia valoració, no es fan efectius i fins i tot, per raons pressupostaries ara s’està plantejant la seva moratòria. Una vergonya mes que la nostra societat ha d’assumir, dons de cara la galeria es molt mes barat fer homenatges puntuals que ajudar a les necessitats reals de la nostra gent gran. Com es diu habitualment: “quedar be no costa res”...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta