18 de juliol del 2012

Enxampats en un centre comercial de Tortosa després d'haver canviat el preu dels productes

TORTOSA (Baix Ebre).- La Policia Local de Tortosa ha informat aquest dimecres de la detenció de dues persones acusades de voler fer passar per la caixa d'un centrel comercial productes cars a un preu més barat, després d'haver-los canviat les etiquetes. De fet, als detinguts se'ls va sorprendre a la cua d'una caixa d'una superfície comercial de la ciutat, amb productes que portaven etiquetes d'altres articles més econòmics del mateix establiment. Així, la dependenta es va adonar de la situació quan va passar pel codi de barres una motxilla etiquetada a 29 euros, quan en realitat en valia 189. Per això, els agents de la Policia Local es van desplaçar fins a la botiga i els dos individus van admetre els fets. Els detingut són un home de 43 anys i resident a Badalona, i un altre de 33 anys i també veí de la capital catalana. Segons van explicar, ells mateixos havien canviat les etiquetes de tots els productes amb altres de preus inferiors, tot cosint-les manualment, de manera que pretenien pagar 366 euros per un lot de productes que en realitat tenia un preu de venda al públic de 900 euros. La Policia Local ha posat els detinguts a disposició dels jutge de guàrdia de Tortosa.

5 comentaris:

  1. Això porta anys fent-se, però se sol fer a botigues d'electrònica o música. Comprar les versions més altres d'un portàtil ("estalvi" uns 100-150 €) o en el cas dels dvds comprar-se la versió coŀleccionista a preu de normal (estalvi d'uns 15-20 €).
    Hi ha molts fòrums per internet que t'expliquen com fer-ho, i en exemples de cadenes de botigues i el programari per fer-ho.

    De fet la filosofia d'esta gent, és pagar el que puc, però no robar.

    ResponElimina
  2. Perdona Adeosdad però això també és robar, no crec que robin productes cars per “necessitat” o que tinguin aquesta màxima de “pagar el que puc”. Al meu parer robaran productes cars per treure’n un benefici al mercat negre i utilitzen aquest mètode perquè aixeca menys sospites i és menys perillós que amagar-ho sota la roba.

    ResponElimina
  3. als fòrums que es parlen d'aquests temes la gent és fan del grup, la sèrie o la peli. No ho fan per revendre.

    També és molt exagerat lo de la motxilla que era de 29€ a 189€. Ens aquests fòrums la gent que s'han comprat packs de sèries o pelis edició especial (amb una samarreta o pòster) a preu normal.

    A més gràcies al PP, que ha pujat l'iva dels productes culturals, la gent ja no ho farà, perquè s'ho comprarà fora.

    ResponElimina
  4. D'entrada jo el que faig es felicitar la caixera. Sempre dic que és un lloc de treball que es posa com exemple de poca qualificació ( "acabaràs de caixera de supermercat" ). Tenint en compte que el modus operandi és esperar passar per caixa quan més aglomeració hi ha, es meritori -tot i la diferencia de preu- adonar-se'n de la "jugarreta".
    Voldria veure a més de quatre que tota la vida han estat darrera una finestreta d'un banc, per exemple, fent ingressos i reintegrament, davant d'una caixa registradora. A banda de lo principal: no quedar-se cap producte per passar pel lector de codis de barres, estar pendent del client, del carro, del crio que no s'estigui foten uns donuts, de que els preus quadren amb el producte, que no ens paguin amb una targeta que no correspon, de preguntar si té la targeta client etc. I, això sí, si és bona, bona, saludar al client a l'arribar a la caixa i acomiadar-lo quan se'n va. " Toma ya ". I tot per 800 € ? .

    ResponElimina
  5. A mi me ho diràs que ma sogra domina el cotarro com ninguna xD

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta