20 de gener del 2005

[Nota de premsa] ERC de l'Ebre celebra dissabte una conferència territorial a Tortosa

Constarà de diferents taules de debat i d’una ponència sobre el futur de les Terres de l’Ebre. La clausura de l’acte anirà a càrrec de Joan Puigcercós, president del partit


Jesús Auré, responsable de la Secretaria d’Acció Política de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, i Josep Maria Sáez, coordinador de la Conferència Territorial de les Terres de l’Ebre d’Esquerra, han presentat aquest matí en roda de premsa el contingut i els objectius de la Conferència esmentada, que estarà oberta a tothom i tindrà lloc el proper dissabte, 23 de gener, a partir de les 16 h i a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. La Conferència comptarà amb la presència de diferents càrrecs i personalitats del partit. Auré ha afirmat que l’objectiu de la Conferència “és donar a conèixer les polítiques que Esquerra ha implementat al territori, la feina feta a les institucions i, sobretot, el model de gestió dels reptes de futur per a les Terres de l’Ebre”. D’altra banda, Auré ha destacat que “es farà especial incidència en els temes que Esquerra està liderant, com ara la vegueria, la Universitat i la millora del benestar de la ciutadania, entre d’altres”.

La Conferència tindrà dos àmbits ben diferenciats. Després de la inauguració amb l’obertura a càrrec de la diputada del Parlament, Marina Llansana, i la conferència de l’Eurodiputat d’Esquerra, Oriol Junqueras, amb el títol “Els reptes de l’Ebre i Catalunya a Europa”, es donarà pas a quatre taules de debat. Segons Auré “les taules, que seran bàsicament de temes d’àmbit territorial, fomentaran la participació de les persones que hi assisteixin”. Els títols i els participants de les taules són: “Nouvinguts, nous catalans”, amb Oriol Amorós, Adam Tomàs i Marta Cid; “El català, a primera files dels cinemes”, amb Eduard Voltas, Xavier Vega i Pere Muñoz; “Construïm les Terres de l’Ebre, construïm la vegueria”, amb Jaume Oliveras, Carles Pasqual i Josep Maria Sáez, i “Universitat i economia: un territori amb un futur ambiciós”, amb Enric Aloy, Josep Felip Monclús i Jesús Auré.

Després d’un descans, hi haurà l’element central: la Conferència Territorial amb la ponència “Estem construint les Terres de l’Ebre”, a càrrec de Lluís Salvadó, delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre. És un document que, segons Josep Maria Sáez, “s’ha estat treballant durant els darrers mesos i fixa les línies mestres i les propostes de futur d’Esquerra per a les Terres de l’Ebre, com també els principals reptes que cal assumir els propers anys”. Segons Sáez, “la ponència sintetitza els eixos que es consideren bàsics per apuntalar l’esforç del nostre partit de cara el proper cicle electoral, com també el model de gestió des d’una visió allunyada del pessimisme, perquè som un territori emergent i amb grans potencialitats”.

20-01-2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta