21 de gener del 2005

[Nota de premsa] ERC demana al PSC que faci rectificar al seu regidor d'Ascó

Avui, Joan Ridao, portaveu del grup d’Esquerra al Congrés de Diputats, demanarà la compareixença urgent del ministre d’Indústria, Miguel Sebastián

El president de la Federació de l’Ebre d'Esquerra Republicana de Catalunya, Gervasi Aspa, ha valorat molt positivament l’èxit de l’Assemblea d’ahir a Móra d’Ebre: “La gran assistència i la unitat que s’hi van demostrar deixen clar que hi ha un consens molt ampli a les Terres de l’Ebre contra la instal·lació del cementiri de residus nuclears a Ascó, i esperem que es confirmi encara més amb una gran participació el proper diumenge a la manifestació a Ascó”. D’altra banda, Aspa ha felicitat el PSC de les Terres de l'Ebre per la seva posició valenta en contra de la seva direcció nacional, i del mateix Montilla, per la possible instal·lació del cementiri nuclear a Ascó. Tanmateix, Aspa els demana que siguin coherents al màxim.

Marta Cid, diputada d’Esquerra del Parlament de Catalunya, en la mateixa línia, ha afirmat que “no estem davant d'un tema menor, tot al contrari, és un tema absolutament estratègic. Només cal que o bé facin recapacitar al seu regidor a l'Ajuntament d'Ascó o bé li exigeixin disciplina de vot”. A més, ha afegit que “si el PSC és coherent amb el que diu, el seu regidor hauria de votar-hi en contra. Si no és així, el PSC de les Terres de l'Ebre i CiU seran els responsables que Ascó esdevingui el candidat oficial de l'AMAC”. Cid ha recordat que els 4 regidors independents de l'Ajuntament d'Ascó no votaran a favor del cementiri, mentre que els 4 de CiU hi votaran a favor, per la qual cosa el vot del regidor del PSC és important. La diputada republicana ha afirmat “que els càrrecs PSC a les Terres de l’Ebre haurien de ser coherents amb el seu plantejament, així que el regidor d’Ascó cal que també ho sigui i voti no al cementiri”.

D’altra banda, i tal com ahir va anunciar a l’assemblea informativa contra el cementiri nuclear el diputat d’Esquerra al Congrés de Diputats, Joan Tardà, aquest matí el portaveu del grup parlamentari d’Esquerra, Joan Ridao, demanarà en la reunió de la diputació permanent del Congrés de Diputats la compareixença del ministre d’Indústria, Miguel Sebastián, per demanar-li explicacions. El diputat republicà espera aconseguir els suports suficients perquè prosperi la compareixença.

21-01-2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta