19 de gener del 2005

[Nota de premsa] Amposta anuncia canvis en la circulació en diversos carrers

La junta de govern local del passat divendres dia 15 de gener, va aprovar realitzar diversos canvis en la circulació que afecten el carrer Sant Ramon, els voltants de l’Institut Ramon Berenguer IV i el Carrer Amèrica.


El carrer Sant Ramon, des de l’Avinguda Alcalde Palau fins al Carrer Sant Antoni, de manera que es podrà accedir al Carrer Major des de l’Avinguda Alcalde Palau.

L’estacionament quedarà prohibit a la banda dreta de la Plaça de la Pau, del carrer Mestre Sunyer des del carrer Toledo fins al Passeig Canal per tal de millorar la circulació en una via bàsica de la ciutat i que té molta intensitat de trànsit.

Finalment, es modificaran els aparcaments del carrer Amèrica en el tram comprès entre els carrers Gran Capità i Fortuna, que enlloc de ser en diagonal, se situaran en cordó i s’hi habilitaran al mateix temps aparcaments davant el nou centre de rehabilitació.

19-01-2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta