22 de gener del 2005

[Nota de premsa] Reunió amb l’alcalde d’Horta de Sant Joan per parlar de l’adequació ambiental de la mina de bauxita del municipi

Representants del Departament de Medi Ambient i Habitatge es reuniran la setmana vinent amb l’alcalde d’Horta de Sant Joan (Terra Alta), Àngel Ferràs, per intercanviar punts de vista, informar-lo de la situació administrativa, i aclarir els termes de l’adequació ambiental de la mina de bauxita “La Puríssima”, ubicada al seu terme municipal. La trobada estarà presidida pel secretari general del Departament, Eduard Pallejà, i hi assistirà la directora general de Qualitat Ambiental, Maria Comellas. En els propers dies també es parlarà amb les altres parts interessades, el titular de l’activitat extractiva i la Plataforma per a la Defensa de la Terra Alta.

22-01-2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta