21 de gener del 2005

[Previsió] La consellera de Salut visita les Terres de l'Ebre

La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà els propers dies, 22 i 23 de gener, diverses poblacions de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre.

Divendres, 22 de gener

Inauguració de l’ Àrea d’Obstetrícia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

El proper divendres 22, a les 13 hores,  Marina Geli arribarà a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ( C/ Esplanetes, 14) on inaugurarà la nova àrea d’Obstetrícia de l’Hospital.

La consellera de Salut visitarà les noves instal·lacions de l’àrea d’Obstetrícia  i un cop acabat el recorregut atendrà als mitjans de comunicació.

Aquesta nova àrea permetrà donar resposta al creixement de la població en aquest territori. Les noves instal·lacions ocupen una superfície de 400 m2 estructurats en 3 zones: atenció a les urgències, zona de control de gestants i una destinada a les sales de parts. Aquests nous espais han suposat una inversió de 2.124.208,40 €.

Inauguració de l’ampliació del CAP Gandesa

A les 19 hores, Marina Geli es traslladarà a la població de Gandesa per inaugurar l’ampliació i la remodelació del CAP Gandesa ( C/ Joan Perucho, s/n).

L’ampliació i remodelació d’aquest CAP suposa un increment de la seva zona assistencial en 5 noves sales de consulta, una nova sala de rehabilitació, una complerta sala d’atenció a la dona i espais polivalents.
Les noves instal·lacions representen un increment de superfície útil ampliada de 310,m2, amb una inversió total de 1.825.297,00 €.


Dissabte, 23 de gener

Inauguració del consultori local de la Palma

Dissabte 23, a les 12.15 hores la consellera de Salut inaugurarà el nou consultori local de La Palma, a la població de la Palma d’Ebre ( C/ Major, 26).

El nou consultori local té una superfície construïda de 162,45 m2 i amb una inversió de 212.681,76 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta