22 de novembre del 2005

The Marfanta ilustrated: expedició a les obres del pavelló firal








A les imatges de dalt i de baix, l'estructura de la part del pavelló firal en què se situarà l'escenari reversible, que permetrà la realització d'actes a l'interior o bé a l'exterior, a la gran plaça pública que anirà baixant cap a la vora del riu.









A la imatge inferior, una màquina de l'empresa constructora al costat de les primeres estructures que ja són visibles, i que formaran part del vestíbul d'entrada del pavelló firal, orientada cap al fortí de Tenasses.









Aquestes són les grans bigues que suportaran l'estructura de la coberta, i que ja han començat a arribar al recinte del futur pavelló firal de Remolins.









Una màquina retira una de les plaques de l'encofrat de formigó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta