9 de febrer del 2006

Tortosa incrementa la plantilla de la policia local

Informa el web municipal que la plantilla de la Policia Local de Tortosa s’ha incrementat amb dos nous caporals, Andreu Aixendri i Martí Forné, qui ja han pres possessió dels càrrecs després d’haver passat el corresponent procés de selecció.
Els dos caporals, que actualment ja estan en servei, hauran de completar la seva formació durant tres mesos a l’Escola de Policia de Catalunya. Amb aquestes dues noves incorporacions es reforça la piràmide de comandament de la Policia Local de Tortosa, que en aquests moments està formada per un total de 45 agents.
També està previst que el proper mes de juny s’incorporin quatre nous agents que ara es troben en fase de formació a l’Escola de Policia de Catalunya, situada a Mollet del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta