27 d’abril del 2006

CiU acusa el govern de Tortosa de retardar l’inici d’obres per poder inaugurar-les abans d’eleccions (inclou vídeo)

Ferran Bel ridiculitza la situació amb una visita a la rotonda de la Simpàtica

El grup municipal de CiU va simular ahir una visita d’obres a la rotonda de la carretera de la Simpàtica, el principal accés a l’hospital de Tortosa, per tornar a criticar el retard que acumula el projecte. De fet, el portaveu, Ferran Bel, va recordar que les obres de la rotonda havien de començar abans que s’acabés el 2005, i va acusar el govern de Joan Sabaté de retardar les obres «deliberadament», perquè la inauguració de la nova rotonda i d’altres projectes siga poc abans de les eleccions municipals.

«Havia de ser una obra emblemàtica i prioritària, però el govern de Sabaté encara no ha fet res», va lamentar Ferran Bel, que hi va afegir que el projecte de la rotonda de la Simpàtica no ha sortit formalment a concurs públic, encara que enguany continua tenint consignació pressupostària. El portaveu de CiU va especular que el govern tortosí començarà els treballs de la rotonda després de l’estiu, perquè el termini d’execució del projecte els permeti inaugurar les obres «un o dos mesos abans de les eleccions». Bel també va recordar que el butlletí municipal també havia anunciat en diferents ocasions la posada en funcionament de la nova biblioteca comarcal, i que l’alcalde també havia suggerit que la diada de Sant Jordi passada seria la data ideal per fer-ho.
En aquesta línia, Bel va acusar Sabaté d’estar «obsessionat per la imatge, pel quedar bé i pel que diran». Segons el convergent, l’Ajuntament tornarà a instal·lar un estand informatiu a Expoebre, en què a més dels projectes del pla integral del nucli antic (Pincat) també podran incloure les «millores a corre-cuita» que ha fet per la visita dels ducs de Palma, que demà seran a Tortosa per inaugurar la fira.

> «La ciutat està paralitzada»

«Si Mariano Curto va portar els Reis d’Espanya, Joan Sabaté no podia passar a la història de Tortosa sense convidar algú de la família reial», va ironitzar ahir el portaveu de CiU. Ferran Bel va qualificar de «grotesc» i d’«imperdonable» que l’Ajuntament s’haja plantejat pagar la compactació del camp de terra de l’estadi municipal, que la Casa Reial havia demanat per garantir un bon aterratge de l’helicòpter. Finalment tot sembla indicar que Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin arribaran a Tortosa per carretera. «Però el drama és que el Patronat d’Esports només té 50.000 euros per mantenir les instal·lacions esportives de tot el municipi», va dir Bel, que va acusar el govern de Sabaté de no tenir cap model d’instal·lacions esportives. El portaveu de CiU, que va tornar a lamentar el possible enderrocament del velòdrom, també va reclamar que l’Ajuntament porti d’una vegada el pla d’ordenació urbana municipal (POUM) perquè siga aprovat a la comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre. Bel va anunciar que el POUM difícilment podrà aprovar-se en la sessió prevista per al 8 de maig, i va afirmar que Tortosa està «absolutament paralitzada».

El Punt (27-04-06)


Si voleu veure el vídeo de la visita de CiU a la rotonda de la Simpàtica, cliqueu aquí mateix o al símbol de "Play" (triangle) que hi ha al mig del requadre:

1 comentari:

  1. Doncs a Amposta espera't, que hi han obres que han estat adormides durant la legislatura i que no trigarem a tornar-ne a sentir, n'estic segur.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta